Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18

    Blah blah mna zaujima ake predaje mal beyond a ne trapny heavy rain 

    • ucho

      Beyond ma kolem 3 milionu prodanych kusu (za 2 mesice od vydani mel na PS3 milion prodanych kusu). za me dost povedena hra (libilo se mi to vic jak  Heavy Rain).

  • MickeyMutant

    "David Cage v červnu na Redditu
    nevyloučil možnost pokračování, ale samozřejmě by se spolu s ostatními
    scenáristy musel poprat s množstvím radikálně odlišných konců..."

    S ničím se prát nebudou, prostě si vyberou, na co se jim bude nejlíp navazovat, a to prohlásí za kanonické. Žádné drama.

    • MiMo

      Jasne, to asi nebude problem (proste - minule jste videli...). Spis to, jak dlouho trva napsat scenar k takovyhle hre. Jen Beyond Two Souls mel 2000 stranek a to je v ramci vetveni pribehu oproti Detroitu tak tretinovy...

      • KrejciPetr

        U této hry nastavit jednu větev jako kánon není možné. Museli by vytvořit nějaké odůvodnění, proč to seseknout do třeba dvou možných startů.

        • ucho

          start by byl jeden. toto se vetsinou resi tak, ze se postoupi v deji. jsou rozdilne konce, vymysli se nejaka omacka, ktera je vlastne svede dohromady na zaklade nejake udalosti a vlastne se pokracuje od zacatku.

          • KrejciPetr

            To chápu, ale podle mě rozmáchlost Detroitu se bude hodně bolestivě korigovat. Při cestě může umřít nejedna z hlavních postav. A když to vyřeší tím, že hodí na město Atomovku a přežije jediná postava, tak to hodně ztratí.

  • Stale cakam na zlavu. Heavy Rain bol dobry, ale s tim ovladanim som zapasil. Nemam rad ked sedite na posteli/ gauci a hra od vas chce aby ste triasli ovladacom hore -dolu a podobne....

    • Derp_1337

      To hýbání s ovladačem není žádná hrůza. Ty ovladače jsou dost citlivé a většinou úplně stačí krátký a plynulý pohyb. Já teda nikdy žádné obtíže nezaznamenal.

  • dworkin

    Heavy Rain má hrozně nudný prolog, pro který jsem hru málem přestal hrát. American Dream my ass. Navíc to divné ovládání, děs. Ale překonal jsem se (kvůli Fahrenheitu) a hle, najednou to začalo být super a zůstalo to super až do konce.

    Detroit vypadá skvěle, ale v Playstation Store za něj chtějí šestnáct kil a to je moc. :(

    • Derp_1337

      Playstation Store je obvykle (dost) předražený, v něm má smysl nakupovat jenom při nějakých slevových akcích.

      BTW: tohle je jedna z mála her, které za těch 16kil stojí.

      • dworkin

        Jo, na tu slevu právě čekám. Je ještě jiná, levnější cesta, jak oficiálně pořídit digitální verzi (tj. aby to nebyla šedivka?).

        Hele, mně prostě žádná hra nestojí za 16 stovek. Ani kdyby byla sebelepší. Možná kdybych neměl nakoupeno 30+ jiných parádních her, na které stejně nemám čas.... Ale možná i tehdy bych na tu slevu počkal, už jen z principu, abych vyjádřil nesouhlas s touhle cenovou politikou. Bez her se žije těžko :), ale bez jedné konkrétní hry přežiju celkem v pohodě. A stejně si ji jednou zahraju, akorát za pětikilo.

  • homeles8

    Novodobej Sváťa Kuřátko. Lidi to bavilo už tenkrát, teď je to ještě lepší v tom, že vás nikdo nepřehlasuje a jenom vy sami rozhodnete, jakou cestou se kuchař Svatopluk vydá. 

  • TheGGG

    není se co divit... heavy rain byl masterpiece a tato hra je na ještě vyšší úrovni---- těžko uvěřit, že může za jeden rok vyjít tolik božských precizních exklusivitek, ale skutečně se to děje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit