Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Tak čeština byla snad od začátku samozřejmostí ne ?  😉

  • Potvrzeni cestiny je super zprava, jeden z mala duvodu proc hry od cd projektu kupuju za plnou cenu hned pri vydani.

    Pohled jenom z prvni osoby? Ze by inspirace Kingdom come? : )

    • Jez3vec

      Přesně tak, KCD byla tak revoluční hra a bomba. Že celá světová produkce se kolem toho bude točit. 

    • MickeyMutant

      Nejspíš. Jak s touhle novinkou nedávno KC přišlo, tak ji ve světě všichni začnou kopírovat. A viděls ten trailer? To město? Já si nemůžu pomoct, ale některá zákoutí jako by Silber Skalitz z oka vypadly.

      • Spis sem to myslel tak, ze Kingdom come je jedno z mala velkych rpg z posledni doby, ktery vubec nepodporuje pohled ze treti osoby, prave kvuli vziti se do postavy.

        • MickeyMutant

          Aha. No to ale nic nemění na faktu, že Dan Vávra má s těmi originálními nápady prostě pech. Vymyslí městskou parkurovou akci se zabijákem - předběhne ho Ubi s Asasínem. Přijde s auty v městském open worldu - vyšplouchne ho Rockstar s GTA 3. Udělá drsné realistické RPG s propracovaným soubojovým systémem - obšlehne ho CD Projekt s očividnou KC variací Cyberpunk 2077 z realisticky drsné budoucnosti. Navíc s oním "first person view", což je jen Danův přeložený český termín "z vlastního pohledu".

          Dan Vávra je v podstatě takový novodobý Jára da Cimrman české herní scény a je smuté, jak na něm všichni ti cizinci tak či onak parazitují.

  • BoB.2

    😀 hmm čeština

  • KronosDeret

    Politický témata cyberpunku jsou dnes důležitější než kdy jindy. Doufám, že po tom půjdou tvrdě a nesmlouvavě, je co ukazovat a co kritizovat. 


    • flash789

      neber uz drogy.

      • KronosDeret

        já mám svoje, nikomu je neberu :)

  • TheGGG

    nemám rád cyberpunk protože je ten žánr pořád na jedno brdo, pokud jde o témata

    • Jen ťulpas může říct, že cyberpunk je na jedno brdo! - to ukazuje mělkost tvého vnímání..

      Je to "žánr" se svým specifickým zasazením do blízké budoucnosti (obvykle pesimisticky vyhlížející), kde státy ustupují do pozadí a vládnou (obvykle) bezohledné korporace.. 

      - Ano, cyberpunk je žánr a proto každá khiha / film / hra má něco společného. Pak už by to nebyl cyberpunk přece...


      Takže je to asi stejně tak na "jedno brdo", jako sci-f, fantasy, horror, nebo taky třeba bajka, pohádka, cestopis, či  western.. 


      Zamysli se trochu.. Hloupý nejsi, jen si se vším moc rychle hotový. 

      • TheGGG

        chudí x bohatí, zlé korporace nebo implantáty v ne-implantáty.... tzn tři témata, která se pořád opakují... to stačí zažít parkrát a dost. Tento žánr je hodně o ději a poučování a tak začne být brzo nuda, když se opakuje... horor  je něco jiného, tam se dá vymyslet hodně různých situací a pak jen dobře budovat strach a děs...

        scifi má hodně subžánrů, cyberpunk je jedním z nich... takže žánr scifi toho nabízí hodně, ale subžánr cyberpunk už je ohraný

        • Takže si hrál posledního Deus Exe a jsi odborník na cyberpunk? - máš evidentně malý rozhled, podle klišé co jsi napsal. Dost jsi se netrefil.  Zkus nějakou knížku, nebo film.. Témata se objevují úplně stejná jako v jiných románech / filmech - od laciných po kvalitní.  Cyberpunk je "jen" omáčka / prostředí. A pokud tam vidíš jen zlé korporace a implantáty, tak to neumíš pochopit. 

          Nechci tady tvrdit, že cyberpunk je vždy bůh ví jak duchaplný - často předně naopak (jak tvrdíš ty). Jen záleží po jak kvalitním díle šáhneš a co si z toho vezmeš. 

          • TheGGG

            naopak, témat je tam jen pár, viděl jsem i blade runnera a byl to mega borefest, dvě tři knížky jsem četl taky... deep bláboly a žádná akce... kdepak, radši military scifi a space opera...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit