Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xxxy
    trochu mi to pripomina shovel knight
    • To ne, tohle je jasná pocta hlavně téhle skvělě hře https://www.youtube.com/watch?v=odPJN_lZJgY
  • Tohle je především pocta Ghouls'n'Ghost a navíc pěkně zpracovaná a zadarmo (původní verze). Sice je to trochu vykrádačka nápadů ze starých her, ale to zas tak nevadí. I když se autor drží i staré pixelové grafiky, tak to není odporně NESovské a běží krásně i ve fullscreenu a použitý grafický filtr napodobující televizní obrazovku je snad lepší než co jsem viděl u různých emulátorů. Doporučuji i další hry autora zdarma, především střílečku Hydorah a docela ujde u Curse Of Issyos. Jenom si nejsem jistý, jestli má smysl investovat do té placené verze, neviděl jsem ji, tak nedokážu posoudit. Nicméně po těch rádobypixelartových hříčkách, které nestojí za řeč a kterými je zaplevelen Steam i doporučení různých herních serverů, je tohle zase jednou hra, která si trochu pozornosi zaslouží, alespoň pro fanoušky GNG, protože podobně hezkých her ve stejném stylu zase tolik nebylo.
    • Přesně, máš pravdu. Tahle hra má pěknou grafiku, výborně se hraje. A je i zdarma, ta původní verze.
      Ne jak ta spousta "indie" her na Steamu, co by před tím vycházely jako freewarovky s freegame . cz , a podobných webech !
      Tohle je super pařbička !
  • Děkuji za článek. Nicméně na MACu mi to nejde. Hlásí to, že soubor je poškozený a stáhnutý je v pořádku celý, tak někdy jindy *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit