Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru hraji již od Closed Alphy a je to nářez, po dlouhé době něco, co mě opravdu chytlo.
    Obsahu není zatím moc, jedna v celku velká mapa (ve dne a v noci), dva hlavní bossové a pár druhů "normálních" zombie.
    Každopádně každý match je jiný, je to adrenalin, každý zombie je překážkou a nebezpečím, každý krok se počítá. Člověk musí dobře poslouchat a sledovat okolí, štěkající psi, splašené slepice, vyplašené vrány, každý krok dělá randál, který vás může stát život. Nebo naopak prozradit jiný tým, který si nedá pozor.
    Hra je v rané fázi vývoje, mechaniky jsou relativně hotové, hra funguje a baví, ale je těžce neoptimalizovaná. Mám i5 a GTX 960, na low detaily se framerate pohybuje okolo 40-45 fps, někdy bohužel padne i na 25, hlavně v hodně zahuštěných oblastech. Pokud tedy nemáte nejvýkonější železo, je potřeba vyčkat, až hru poladí. Není to intenzivní rychlá střílečka, jde spíš o taktický postup a plánovaní, takže to s nižšími fps tolik nevadí.
    Vzpomenu na PUBG, které loni v březnu mi jelo na low na 40 fps, dneska s přehledem 80 na high. Takže doufám, že i borci z Cryteku na tom zamakají. A říkají, že samozřejmě ano...
  • Pete.palis
    Mám otázečku...co když lidi budu neustále chcípat a nezbydou mi žádný peníze na Huntera??jak se to řeší??díky za odpověď
    • musíš pak prodat všechny věci a nabídne ti to huntera za 0 dolarů
  • Jack1947
    Já už jen čekám kdy to pošlou do Frítuplej ...*5* těžko říct no jak to bude dlouho trvat, ale há myslím že zas tak dlouho to nebude.
  • Sr_Lobo
    Nemá někdo nějaké osobní zkušenosti z bety prosím? Hodně mě to laká, ale prý to má mít permadeath a to mě na druhou smrt děsně odrazuje.
    • Přišlo mi, že to je pro velmi nenáročné hráče a po technické stránce úplně v pytli (bugy, nekonečné nahrávání a čekání na servery, nulová optimalizace). Žádnou velkou atmosféru to nemá, souboje jsme nenadchli. Do předběžnýho přístupu bych určitě nešel, možná počkat až to bude dodělané.

      Tohle je asi hřebík do rakve Cryteku.
      • To je pouze váš dojem z nějakých videí. Na živo, když to hrajete, je atmosféra velmi hutná, adrenalinová, smrt číhá všude...
        Bugy nejsou, problém je v tuto chvíli pouze optimalizace...
      • Sr_Lobo
        Díky moc všem za vaše osobni dojmy!
    • Nic moc, ten gunplay je strašne nezajímavý a generický, malé fov mi nahání zvratky po těle a hlavně alpha verze trpěla mem leakem (ten vím že fixli), CPU optimalizací typu "neexistuje" (podobné problémy jak Kingdom Come) a špatnou konektivitou na servery.

      Ke gameplayi jako takovému sem se ani nedostal.
    • jamar28
      Mám. Permadeath tam je. V boji tě může myslím dvakrát oživit spoluhráč, pokud ne, definitivně přicházíš o svoji postavu, která může být na vysoké úrovni (vyšší zdraví, výdrž, nějaký ten perk). Není to ale tak, že bys vždycky musel začínat od nuly, rank ti stále zůstává a nové zbraně a vybavení se ti odemyká právě díky ranku. Přesto to neznamená, že by byl nový lovec vždycky loser. Lovce si najímáš z poolu a ten nejdražší mívá zpravidla jak dobré vybavení, tak i nějaký perk. Ten pool lze navíc po každém odehraném zápase refreshnout. Ale doporučuju se na lovce citově moc nevázat. *1*

      Jinak za sebe můžu doporučit, ze začátku jsem byl skeptický, že to jsou zas nějací blbí zombíci, ale hra je originální a povedla se. Jen by to chtělo víc map a bossů (a vlastně vůbec přehodnotit ty souboje s bossy).
      • to zní dobře, permadeath dodá ten správnej adrenalin *4*
    • Hrál jsem teď chvíli tu betu a není to vůbec špatné. Jsou tam dva druhy levelování.
      Jeden máte jako hráč, kde dostaváte úrovně atd. a o to nepřicházíte ani se smrtí lovce.
      Lovec je postava, za kterou hrajete. Toho si musíte najmout za nějaký peníz. Tuto postavu pak levelujete také. Ve chvíli, kdy vám tohoto lovce zabijou, ztrácíte veškeré upgrady, které se vázaly k tomuto lovci a musíte si najmout nového, kde jedete od nuly.
      Lovce najímáte za peníze, které vám přibývají za zabíjení příšer, ressnutí parťáka, odnesení trofejí atd.
      Peníze používáte k nákupu nových lovců (když vám ho zabijou), zbraní, medikitů apod. Peníze vám se smrtí lovce nemizí.
      Není to špatné , ale prostě umírat budete a hodně :D Pokud nemáte parťáka, který by to s vámi hrál, tak si asi moc nezahrajete. Můžete tedy hrát "sám" s tím, že vám to někoho hodí do teamu, nicméně pokud se neznáte a nebudete se domlouvat přes voice, tak nemáte moc šancí proti ostatním.
  • Grafická stylizace i grafika samotná je opravdu povedená - okultní divoký západ je stále ještě neokoukaným kořením této hry, natož na Cryengine.. pouze MP základ mi moc nevoní...... raději bych promakanou SP hru.. I tak ale držím klukům a holkám z Cryteku palce - zaslouží si to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit