Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • připojte se k to muhle klanu
    CZTECHs esport
    tady je invite:::

    https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=892QU0LG&token=rc9h8zjk&platform=android
  • Ahoj, na našich nových stránkách http://android-hry.cz/clash-royale/ bychom rádi přinášeli informace o Clash Royale v češtině. Máme zatím zpracovaé informace o všech kartách, arénách a truhlách, další bude brzy následovat. Budeme rádi, pokud na naše stránky zavítáte i za zpetnou vazbu, co byste o hře nejraději četli. Hezký víkend.
  • Díky za recenzi, suprová hra :) Klidně občas dejte info dalších peckách, přeci jen her je nepřeberné množství
  • Klan Bohemians Kings zve všechny aktivní hráče. Nabízíme slušný donate a pohodové zázemí.
  • Hnisavec
    Som v legendary a tam to uz su cisto sachy...staci jedna zle danna karta a je to prehra...hra je neskutocne hlboka a odladena...nonstop sa balansuju karty aby nedoslo k frustraciam. Je to hlavne o skille co dokazuje aj to ze top hraci sveta pouzivaju cisto commom a par rare kariet. Este by sa patrilo doplnit ze svoj deck si clovek moze vylepsit tak ze kazdych 8 hodin moze pytat karty od spoluhracov v klane cim odpada nutnost kupovat cokolvek. Teraz do hry pribudli turnaje takze je co robit
  • Clash royale mě příliš nechytlo, ale hraju Clash of clans, která je taky od Supercell. Myslím, že to je jedna z mála firem, které mají finanční model nastavený rozumě. Hra se dá hrát úplně zadarmo, ale podle finančních výsledků mají platících hráčů i tak dostatek.
  • neomezuje vás žádná ubývající energie; válčit, upravovat strategii a užívat si veškerý obsah můžete dle libosti .
    I na tu nejzákladnější je nastaven časový limit tří hodin. Volné sloty na truhly přitom existují jen čtyři, přičemž naplnit je nepředstavuje větší potíž. Jakmile se tak stane, uzavře se kohout s přívodem nových věcí a zkušeností a je třeba čekat na uvolnění místa.

    no nevim me to prijde stejny jako tam mit energii. Proste otravna mechanika na zdimani penez no:-/
    • je rozdíl mezi otevírání krabiček s věcma a hraním hry samotné. Určitě není problém zahrát si pár her, zaplnit sloty, hru třeba i na den odložit a počkat až se truhly otevřou. Zároveň to ale nebrání pokračování v hraní jako jiné F2P modely. Pokud hru hraješ jenom kvůli získávání blbostí, tak rovnou můžeš přejít na nějakou Clicker hru.
  • Tato hra je typická P2W. Hrál jsem něco přes měsíc. Na úrovni arén, kde by jste měli s umem vyhrávat cca 70% bitev vyhrajete třeba jen každou pátou, díky tomu, že protivník ikdyž je lama, má neskutečně dobré karty...

    Hra flustruje, aby jste koupili gemy a tím i lepší karty. Nejsou to jen mé pocity, ale hodně hráčů...

    Doporučuji vyzkoušet třeba už zmíněný heartstone...který je o mnoho více fér.
    • Hearthstone? Proč zrovna ten?! Není to v tomto ohledu trochu z deště pod okap, akorát s o trošičku větší reklamní masáží a starším IP? Navíc je to jedna z nejgeneričtějších her tohoto typu, oholená úplně na kost, která záplatuje svou mělkost občasným vydáním celkem unikátní karty. Ta hra působí jako nudně chutnající jídlo, do kterého se sype tuna koření, aby nikdo pořádně nevěděl, jak nezajímavé vlastně je. Ale to je nevýhoda většiny TCG/CCG. Působí neuceleně, jako šílený nejednotný mišmaš, protože se do nich pořád lije něco nového a staré pomalu upadá. Ten model zní na papíře dobře, ale ve výsledku taková hra asi ani nemůže předčit ucelenou karetní hru s dotaženými a kompletně integrovanými mechanikami. Geniality lze dosáhnout s málem, je-li toho dobře využito. Hromada obsahu, který jen odvádí pozornost, je často na škodu, pokud nesplývá do uzavřeného celku. Zcela upřímně, na CCG je největší zábava opravdu asi to sbírání, rozhodně ne hra samotná. Podobně jako u LoL, kde je hrozně fajn odemykat postavy, ale nestojí mi to za to, abych jej hrál místo Doty, případně Awesomenauts, pokud chci odlehčenou zábavu. Každý ať si hraje cokoliv se mu zachce, ale Hearthstone bych upřímně v životě s klidným srdcem žádné blízké osobě nedoporučil.
      • Hearthstone jsem zmínil, protože hio mám dojem zmiňuje i recenze. Je to hra free to play a je na Androida. Neobsahuje prvky tower defense, ale princip je docela podobný. Ohledně CCG máš pravdu. Hraje tam prim sbírání balíků, ale pro hodně lidí, včetně mě, hraje důležitou roli i stavění balíků, nacházení slabin balíku a balancování, aby byl použitelný v hodně situacích. Na pc jsem hearthstone hrál asi hodinu, na telefonu už asi hodin 5 a stále mě to baví:) Tvůj názor chápu a respektuju...sám mám s lolkem podobný problém (pro mě je to dáno stylizací, dota mě sedla svým temným vzevřením - asi dáno tím, že to nečekaně vypadá jako W3 nebo Diablo).
      • A co by si doporucil?
        • To záleží na tom, co dotyčný chce. Ale pokud někdo chce hru, která je postavená na tom, že nerespektuje hráče (jako člověka) a jeho čas a staví před něj šťavnaté návnady za grind/paywall, doporučil bych mu začít si trochu vážit života a sebe samého. Ale jak říkám, nechci Vás odrazovat od toho, abyste to hráli, do toho ani nemám právo mluvit. Jen jsem chtěl ukázat, že existují i jiné pohledy než "Je to geniální, všichni to hrajte". A při té příležitosti jsem se pokusil trochu objasnit své stanovisko, konkrétně z pohledu člověka, kterého fascinují systémy a herní mechaniky obecně. Hearthstone i LoL jsou v jistých ohledech tak nějak "neúplné". Nějak z nich necítím tu "duši" či jak to nazvat. Když to hraji, vidím v tom "jen" blikající světýlka, nějak se jim nedaří vzbudit u mě zájem, takže jsem kritičtější vůči některým ne zcela etickým postupům jejich autorů, které bych, přiznávám, jinak asi přešel. Proto chápu, že někomu to nevadí, protože se mu ty hry prostě líbí. Mně se z CCG/TCG v životě líbily asi jen hry (včetně reálných) Scrolls od Mojangu se zajímavým nápadem a celkem čistým designem (celkem mě zaujala i trochu podobná Faeria) a pak Magic, protože to "odstartoval", takže mi přijde vhodný třeba i jako předmět zkoumání. Tím pádem se vlastně velkou oklikou dostávám k tomu, že vlastně nemá cenu mé rady ohledně tohoto žánru poslouchat...
          • Pekne, diki za uprimnost :)
            Scrolls som nikdy neskusal, Magic samozrejme. Magic Online UI mi vsak velmi nevonia ...
        • myslím že to ani nechceš vědět
    • Jack1947
      Divil bych se kdyby to bylo jen F2p *4* P2W hovadinky na mobilu sou zlatej důl pro vyvojáře ( i distributory) *5*
    • fallanga
      Sám to sice nehraji, ale mám dost spolužáků, kteří to paří, nikdy do toho nedali ani vindru a rozhodně neprohrávají 4 bitvy z 5. Je potřeba rozlišit mezi vlastní neschopností a nevyvážeností systému.
      • Byloby fajn říci, v jakých arenách hrají. Ano pokud demotnu poháry a s kartama řekněme 4 té arény hraji 2, pak vyhraji téměř vše. Matchmaking je to oč tu běží. Ten je pouze dán tím, kolik máš pohárů. Nikoliv třeba tím, kolik bitev máš odehráno, jaký level karet máš a další faktory, které hra vůbec nezohleďnuje.
        Her různých typů mám odehráno kvantum a nikdy mi nikdo neřekl, že jsem neschopný ji hrát.

        Možná by to chtělo fallango nepřispívat ke hře, kterou jsi nehrál...a jen z doslechu jsi slyšel, že není špatná, nebo že je dobrá... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit