Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš by mě zajímalo, zda někdo vytvoří a následně přístupní MOD s češtinou jako ve Skyrim a Fallout 4, to by bylo super....
  • Můžeme se tu vysmívat konzolistům že teprve nedávno dostali možnost modů do her které můžeme modovat už dlouho ale to že je tu ten posun k podpoře je krok správným směrem jak pro hráče tak pro vývojáře . Mody prodlužují herní dobu , zvedají prodeje a kolikrát i zlepšují hratelnost . Celkově vzato je podpora modů podle mě jeden z důležitých aspektů když chcete aby vaše hra přežila dostatečně dlouho i bez toho aby vývojáři nutně do ní dávali nový obsah.
    • Ale vystvětluj to vydavatelům, kteří jsou schopní rýžovat na DLC typu jeden strom, jedna budova a jeden oblek = 5-10$ (Tropico)
      • To je potom DLC co by se nemělo kupovat a není ani důvod ho kupovat pokud někdo nechce tyhle kosmetický věci mít , Cities má z většiny dobrý DLC , nějaký mám , nějaký ne , to už je na tom kdo to chce . Dneska si nad těmahle kosmetickejma DLC ani nevzdychne ale když byl kůň DLC do Oblivionu tak to byl shitstorm *1*
        • Tak tím to začalo. Pak už si na to lidi zvykli. Respektive to akceptovali ve Free2Pay hrách, ale ono se to postupně dostalo všude. Pár jich taky mám, ale vždycky v bundlu nebo kolekci za pár $. Tenhle systém kouskování obsahu mě naučil vyčkávat s nákupem prakticky dokud nemám jistotu, že už další DLC nebude.
  • Když to tak čtu, tak zlaté PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit