Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Což se čekat dalo, nicméně si počkáme... ale to nevadí. Do té doby stejně pořídím PS4, nebude zbytí TLOU2 si opravdu na PC nezahraji 😉

  • Catch22

    Současný konzole sou jen zastaralý AMD procesory 8 let starý z příšernou low end grafickou kartou ..to není žadnej dedikovanej hardware jak PS 1,2 je to PC šrot za 3000 kč .:D .Akorát zapnou normalní HD textury ( ne ty vyblity sragory z minimálním dohledem bez vyhlazovaní co máte na konzolích) předělaj to debilní konzolový ovladaní a UI a mužou to launchnout .:D

  • Reeki

    Oni je to naprosto jednoduché v dnešní době rozhodují peníze a pokud so vydavatel zjistil kolik by vydáním na PC vydělal a čísla jsou pro něho zajímavá, tak hra na PC jistě  bude. 

  • kkING

    to zasejc bude v alejich nablito .... hura😍

  • mikezz

    Napriek všetkým konzolovým nevýhodám som bol na 100% odhodlaný, že si kvôli RDR2 a ďalším Sony exkluzivitám tento raz PS4 kúpim. Mám ale 1440p monitor, a ten PS4, ako som včera zistil, natívne nepodporuje. Do rozmazaného upscalovaného obrazu za 11k sa mi moc nechce a Sony do pravdepodobne jednoduchého patchu tiež nie...Holt nádej na PC verziu stále žije!

    • Ja hrávam doma okrem TV aj na 27 palcovom QHD monitore , vyzerá to úplne v pohode. Akurát že hlavu od monitora mám necelé 2 metre (z postele). Z mojej skúsenosti teda nie je problém. Možnosť zahrať si tie exkluzivity za to  100% stojí :)

      • mikezz

        Tak to rád čítam, čo som tak prechádzal viaceré fóra je to zhruba 50 na 50, niekomu sa to zdá na QHD rozmazané, niekomu to príde úplne v pohode. Asi to s tým PS risknem:)

    • Tak k PS4 ptrebujes poradnou televizi, k te potrebujes poradny obyvak, k nemu potrebujes poradny barak .. to uz se prodrazi ..

      • mikezz

        No veď práve...namiesto tv si už radšej dokúpim drahú ramku alebo ešte drahšiu grafiku, resp. hardware, ktorý neslúži len na pasívny konzum..už samotná konzola mi príde ako dosť veľký exces:D

  • Tak předně, funkční PC build je základ, bez toho se ta hra moc dělat nedá. Spousta her, které jsou pro koncového zákazníka striktně konzolovými tituly, takový build prostě mají. Ovšem údajné hrátky s Oculusem určitou naději dávají. Fakt se mi to nechce hrát na konzoli, byť jí mám. Zastřílet si raději s myší zkrátka.

    • jo no, ono se s tim gamepadem programuje docela blbě 🙂

      • Co programuješ?

  • residentevilfans

    Super, tak si to za rok vychutnám na monitoru svého PC, proč ne? Ale nejlepší je stejně brekot těch elitních PC only pacientů, že konzole je zlá a to pravé hraní je jen na PC. A to že se tady někdo profiluje jako velký znalec PC, no a potom z něho vyleze, že měl low 960tku grafiku, je k smíchu. 😂

    • Draken69CZ

      Tak pro něj to byl celkem hajtech skok z "herniho" NTB 😂 To ještě dával přednost stylizované grafice před realistickou 😂 LV je bůh

      • residentevilfans

        Už je tady a snaží se nás přesvědčit o tom jak mocný guru je, kolik těch grafických karet střídá, ale GTA V hrál při vydání na 960tce. Dokonce v češtině, která byla určitě hotová v den vydání. Patologický lhář a zaříkávač mocných hardwarových virgulí. 😂

  • TheGGG

    tonoucí se stébla chytá... lol ale baví mě, jak autorka automaticky předpokládá, že pc verze je bez propadů frameratu--- všichni víme, jak běželo lidem GTA V a kolik kvůli tomu bylo brekotu na diskuzích a forech...

    • GTA V běželo parádně, jedna z nejlepších optimalizací za poslední dobu.

    • Derp_1337

      Když nemáš dostatečně výkonné PC a nastavíš vysoké rozlíšení s vysokými detaily, tak propady budeš mít. A kdo má dostatečně dobré PC si to užijete v lepší kvalitě.

      Čím lepší PC, tím lepší grafika = Prostá přímá úměra. Chápu, že zrovna ty, theGGG, máš problém něco takového pochopit. Na někoho je to prostě moc komplikované.

  • Kedaro

    Zajímavé jak Rockstar úplně ignoruje trend ukázat nebo informovat o hře před vydáním, na všechno embargo, nebyl vidět skoro žádný gameplay pořádný, ani neřeší, že by oznámili PC verzi. To se už moc nevidí, ostatní se můžou přetrhnout, aby bylo co nejvíce vidět ze hry.

    • ucho

      nějaký čas před vydáním vydali rozsáhlý gameplay.

  • ucho

    jinak toto:

    "Sama bych si Red Dead Redemption 2 ráda vychutnala s pohodlným mířením na myši, ostrými texturami a bez propadů FPS."

    bych označil za ukázkový troling.

    • co je na tom trolling? asi mi neco uniklo 

    • Sám jseš ukázkovej „trolling“ 😀


      Šárka ví...  

    • Row

      Hrat strilecku (cti cokoliv kde jsou prestrelky a je treba mirit) na gamepadu je treba pro mne osobne stejnej masochizmus jako dark souls na volantu... jde to a pokud je nekdo masochista tak prosim... ale neni to muj salek caje. 

      Odehral jsem na konzoli nekolik dilu gearsu odehral jsem tam i last of us, par hodin mam v killzone... gamepad stejne jako volant nebo HOTAS se proste hodi jen na neco a zrovna Sarka pokud vim PS4ku ma a hraje na ni dost a tudiz ji nelze narknout z "PC master race" pristupu.

      Pokud jde o FPS... furt je to jen uslintana X86 architektura vzhledem k cene s omezenym vykonem, holt pravda boli.

      • ucho

        pravda mě nebolí, mě bolí hloupost ;)

        co je to ten omezený výkon? :D jako že existuje něco, co nemá omezený výkon? aha, jasně...

        • Tak z  toho, jak jsi hloupej, to musíš bejt neustále celej bolavej :-D

    • Draken69CZ

      Proč? Líp se ji zaměřuje na myši prostě to s gamepadem tak neumí, textury můžou být vždycky ostřejší a propady fps jsou, to je změřené, takže... 

      • ucho

        a? co na tom, že se někomu líp zaměřuje na myši? ukázat na něco myší umí každej trouba. gamepad je regulerní herní zařízení, se kterým se s trochou praxí hraje skvěle. a jak tohle souvisí s hrou jako takovou?

        ano, textury můžou být vždycky ostřejší, ale zde patrně až s nějakými mody a snahou zlepšit vizuál. ano, někdo se touhle onanií baví, ale drtivá většina potenciálních PC hráčů žádné takové mody řešit nebude a hra bude mít stejné textury jako na konzolích. takže zase, jak toto souvisí s hrou jako takovou?

        propady fps. každá hra na konzolích sem tam škobrtne, ale drtivá většina her během hraní nemá s tímhle problém. na PC nejsou žádné propady FPS? ve skutečnosti je tam zažívají hráči víc jak na konzolích.

        nevím. tohle mi přišlo od autora článku trapný. jako jo, beru, že si chtěl kopnout do konzolí a je mi to vlastně fuk. jen mi přijde, jako by to psal nějakej puberťák a amatér. to je vše.

        • Chlape, jaký kopání do konzolí? Tohle jsou prostě fakta. Když se někde střílí, myš je zkrátka to nejlepší, co můžeš mít. To může rozporovat jenom absolutní mamlas. Jasně, hraní strategií na joysticku je trošku argument ad absurdum, ale to nic nemění na tom, že má R_o_w v zásadě pravdu. Každá periferie má svoje výhody a nevýhody a hodí se na jinej typ her. Asi tady nebudeš zpochybňovat, že na závody je nejlepší volant, na Dark Souls gamepad a na bojovky arcade stick. No a na střílečky je halt nejlepší myš, s tim nic nenaděláš. I když budeš nejlepší hráč stříleček na gamepadu na světě, proti elitním hráčům na k+m si neškrtneš. A na to klidně vsadim levou kouli. Jiná věc je ovládání jako celek, který, musim uznat, bylo na klávesnici a myši třeba v GTA V místama dost divný.

        • Row

          pfff tak tohle mi prijde jako dost chaba obhajoba konzoli od fanboye ktery si nechce pripustit realny stav veci. Podstatou PC je, ze mas na vyber a to je treba neco cemu ja dam rozhodne prednost.

          No ja si teda myslim ze herni vyzva by mela bejt nekde jinde nez pri boji s ovladanim. Osobne vim, ze za hodinu ve hre s mysi se ohanim rozhodne lip nez za hodinu hrani na gamepadu i kdyz zapnu asistenty. Uz jsem to psal nahore... nic proti gamepadu, ale taky nepujdu hrat treba strategii na joysticku. Kazdemu tedy podle gusta.

          Konzolove hry jedou na hranici vykonu HW tudiz textury jsou kompromisni at uz to nekomu vadi vic nebo min... problem je ze s tim na konzolich nic neudelas...na PC pokud mas prislusny vykon a potrebu pokud vyvojari nejsou lempli tak ano.

          Opet... pokud mas dost vykonu, neni problem si hru ject na obnovovaci frekvenci monitoru i kdyz ma komp vykonovej presah... pak ti drop ani neprijde protoze se nedostane pod frekvenci monitoru.


          • ucho

            víc her mám na PC než na konzolích, to jen pro začátek, když mě hned škatulkuješ jako fanboye konzolí. a svou poslední hru jsem hrál na PC. snažím se to brát objektivně. je mi fuk, jestli se někdo strefuje do konzolí nebo do PC nebo do čehokoli. argumentovat hraním strategie na joysticku je krajně hloupé. stejně jako je hloupé řešit omezený HW. konzole mají pevně daný HW a co? to je zcela irelevantní, protože je to jen o vývojářích a o tom, jak ten výkon využijí. pár lidí dělá v diskuzích občas tragédii z toho, že to občas s 30 fps sleze na 29 fps. to na hraní nemá naprosto žádný vliv a prakticky nikdo si toho nevšimne. pocit plynulosti na konzolích je stále. zato na PC je tohle mnohem problematičtější.

            GTA i RDR vzniklo na konzolích a ovládání je z principu původně gamepad. že s tím někdo neumí? beru. taky jsem s tím byl marnej, když jsem začínal (kvůli tomu jsem se i dlouho na PC vyhýbal RE4). že to někomu vyhovuje víc na myši? to mu neberu. všechno tohle je jenom o zvyku. někdo nemá problém hrát na gamepadu, někdo preferuje myš s klávesnicí. jasná věc. proto mi přijde od autora článku hloupé, že má potřebu u potenciální PC verze řešit ovládání. prostě to, co jsem zmínil, mi přijde jako trolovací kopnutí do konzolí.

            a k texturám. znovu. jestli bude PC verze, textury budou naprosto identické jako na konzolích. uvědomuješ si to, že ano. takže jsme jen u toho modování, o kterém jsem psal, což je tak trochu ***** nad poměrně nedůležitou věcí. ale jasně, jestli to někoho baví, proč ne. jen je to podle mě něco, co v tom článku jaksi nedává smysl. jo, taky tam bude moct běhat se Spider-Manem jako v GTA 5, to teď nejde. ale proč by někdo něco takového zmiňoval? proč nenapsat obecně, že to otevře prostor pro komunitu moderů?

            • Taronyu

              Čo nechápeš na tom, že myš je proste na strielačky objektívne lepšia ako gamepad. Že to nie je o zvyku ale fakt. A že to autorka správne podotkla, žiaden troling.  Potrebuješ to nakresliť, aby si to pochopil?

            • Jedine na PC muzes mit stabilnich 60fps. A to proto, ze framerate v naproste vetsine her neni primarnim cilem vydavatelu. Takze hra je naladena na to, ze cilovy framerate dodrzi rekneme po 90% casu. A ten cilovy framerate je vetsinou 30fps.

              Na PC si muzes vybrat co obetujes, a muzes to na tech 60 vytahnout. Pripadne si poridis 2x silnejsi zelezo nez konzole, a neresis.

              Na konzoli mas ale smulu.

              • Zaho

                Reakce na příspěvek:

                Tak framerate v naprosté většině her není primární cílem konzumentů.
            • ne, nebudou, na PC můžeš kvalitu textur nastavit, na konzoli ne, high textury v GTA V na PC  jsou ostřejš´´í a znatelně lepší, než ty v RDR2, je to opravdu tak složité, abys to pochopil i ty? 

        • Hrál jsi GTA V na PC?? Kvalitu textur si tam samozřejmě můžeš nastavit (nízká/střední/vysoká) ale tu nejvyšší ti to nedovolí zapnout, pokud nemáš alespoň 2GB grafickou kartu, je zřejmé, že na PS4 tyto textury ani nedali, protože by to konzole zkrátka neutáhla 

          • vlastik.plaminek

            A na to jsi přišel sám nebo ti to poradila wikipedie? I naprostý vymaštěnec ví, že PC vždycky bude výkonově lepší. Jde spíš o to, že já nemusím nikde škemrat za určitou verzi nebo podepisovat petice a pak dvě a půl věčnosti doufat, protože si to zahraju buď na PC, kde to vypadá líp a nebo na PS, kde to vyšlo exkluzivně.

            • doporučuji nezapojovat se do debaty, pokud nemáš ani šajna o čem mluvíš, nebo si aspoň nepřečteš vlákno, ať nejsi za trotlíka 🙂


              na PS to samozřejmě nevyšlo exkluzivně, vyšlo to i na Xbox, kde to prý dokonce vypadá i lépe 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit