Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://bonusweb.idnes.cz/dex-recenze-review-0nb-/Recenze.aspx?c=A150528_011324_bw-recenze_vdp

    80 procent, asi to hrali rovnou uz opatchovany *5*
    • Děláš jakoby názor z recenze na games byl jedinej správnej. Prostě to recenzoval jinej člověk, který na hru má jiný názor a jinak ho bavila. To neustálý brečení po fórech, že ta či ona hra dostane jiné hodnocení, než by dle ubrečenců měla, mě přijde dost smutný...
  • Mopped
    Ta cena v tom eshopu nějak nesedí. Běžná cena 999 je přeškrtlá, vaše cena je stejná 999. Dole je napsáno, že je cena navýšena o poštovné a balné 100Kč. No a když to chci objednat, tak to samozřejmě stojí na dobírku 1099.
  • Corvus
    Objednáno! Tedy já mám už dávno hru na Steamu, ale krabici prostě mít musím. Navíc s takovým luxusním obsahem *3*
  • S tou češtinou bylo načase!
  • Opravdu nechápu proč se na games.cz neustále propaguje tento český s**t. Kdyby to byla hra od jakéhokoliv jiného národu a dopadla tak špatně jako Dex, dávno by se o ní nepsalo. Ono by se o nějakém 2D RPG nepsalo vůbec kdyby nebylo české. Už by jste to tu opravdu mohli přestat propagovat, ta hra si to nezaslouží.
    • jo, zrecenzoval bych radsi nejakou americkou pecku, treba nfl, to lidi z cech oceni urcite vic *5*
      • To jsem zrovna na mysli neměl, ale blíží se Batman, Metal Gear Solid V Phantom Pain a Mad Max. O těchto titulech se tu moc nepíše a zajímají mě tak 1 000 000x víc, než trapný Dex. Nalijme si čistého vína, kdyby to nebyla česká hra, kdo z vás by o ní věděl a chtěl si jí zahrát? Já bych raději na games viděl dojmy, nebo preview z Batmana, Metal Gear Solid a Mad Maxe, abych věděl, co si pořídit :).
        • Vidis a to je tvoje subjektivni sobecke uvazovani, to ze tobe se to nelibi neznamena, ze se to nelibi ostatnim. Navic ta hra se lidem libi a hraji ji. A 70-80% hodnocení mě nepřijde zrovna málo a to ještě českou hru. Osobně jsem z části patriot a v tomto směru jsem rád za propagaci české hry. A informování o češtině řada lidí ocení už jen kvůli tomu, že prostě jsou tací, kteří texty mají radi v češtině a nebo neumí tak dobře anglicky.

          A třeba ty hry, co jsi vyjmenoval zase neoslovuji mě a připadá mě to na jedno brďo. Metal Gear Solid mě oslovila jednička tenkrát na playstationu. Od té doby mě nijak extra nelákal. Hra Mad Max je dalsi doplněk k filmu, aby se na tom vidělalo ještě víc. Styl dojení krávy.

          Hry podle filmu mě moc nejedou, aspoň ne rychlokvašky jako se často s filmem vydávají.
        • samy zavedeny zivacky, co chces o stopadesatym dilu toho samyho porad dokola?

          dex je originalnejsi nez cokoliv, co si vypsal, navic je ceskej a navic je celkem jedno, o cem pisou, hlavne at pisou, prinejhorsim se dovis, cemu se vyhnout, a kdyz ty uz vis, ze dex neni pro tebe, tak si pockej na neco, co ted mezi packovatelama vic frci...
  • Dex Special Edition bude snad nezabugované verze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit