Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj, takze zatim presne v intecich toho co sem psal minule, na serveru bude 5-10 guild (pardon, klanu), a ty budou temahle potvorama trolit vsechny ostatni, takze vsichni ze hry utecou. Jako nechapu proc musi nekdo implementovat takovouhle kkotinu. Pochopil bych, ze kdyz na vesnici kterou brani 10 hracu zautoci 100 hracu, tak ze prevaha utocniku vyhraje, a ze treba tu vesnici vyrabujou a vypalej ... ale samo pri tom treba 50% z nich (s nejakou citelnou penalizaci) pochcipe.

    Takhle bude v zajmu tech par prvnich aby se nikdo dalsi nedostal k tyhle potvore, takze budou zcela pravidelne chodit a borit vsechny ostatni sidla. Zcela logickej a ocekavatelnej vyvoj.
  • verapohlova
    Tak duchaplny titulek. Games má šikovné autory...
  • Jack1947
    Přiznám se že jsem taky úplně nepochopil nadpis - to je nějakej šotek aj já vím... Můj Avatar který vyšle má postava tedy má možnost zabít Avatara kterého vyšle nepřítel ? takhle to zní celkem komplikovaně ale v reálu je to brnkačka *5*
  • TheGGG
    takže budu moct poslat svýho avatara na toho jeho avatara? A co když se sejde hodně lidí co maj avatara, to tam bude pěkně čurbes... každopádně by mohla být sranda běhat mezi obřími hady a chodícíma sochama...
    • To se nestane, k tomu abys mohl mít avatara musíš mít svatyni daného boha, a ta by měla být pouze jedna na klan, přičemž ji musíš mít na určitém lvlu, avatar je to nejlepší co z ní lze získat ale jak už jsem psal jde také v nastavení vlastního serveru úplně vypnout, další věci co lze ze svatyně mimo avatara získat jsou zbraně tématické k danému bohovi kterého uctíváš, déle pak speciální recepty, pokud jsem dobře viděl tak i jídlo a další věci.
  • nádhernej nadpis adame, moc se ti povedl.... cesta - povede - zabitím - hráče.. bezva.
  • Fraizer_cz
    nevíte jestli si tam budu moct založit vlastní server, který bych mohl uzamknout heslem, aby se mi tam nenapojovali ostatní lidi?
    • Ano budeš moct založit vlastní servr kde si budeš moct nastavit takřka všechno, jedním okem jsem zahlédl nastavení a je toho hafo od xp emulátoru až po možnost Avatary úplně vypnout pokud se budeš chtít zaměřit na obléhací stroje bez takto destruktivních opatření.
      • Hele Ty chytrolíne, jsi asi snědl vtipnou Conanovu kašu, proč ten Avatár vypada jak chobotnice s klama od slona? A teď se ukáž..
    • Jo kámo to je jedna z mnoha mnoha otázek který na tuhle hru mám a nenanšel sem na ně odpovědi, tohle podle mě nebude taková výhra, graficky to vypadá zajímavě má to i některý mechaniky co se mi líbí ale ten celkovej koncept jde mimo mě no škoda na pořádnou hru z univerza Conana čekám dlouho a asi si ještě počkám.
      • To je zase o pravech, zatim je ma porad Funcom (age of conan, conan exiles) a dokud mu pojede AoC tak je asi nemuze pustit. Bohuzel funcom znamena dobre napady, ale spatne provedeni, obrovske mnozstvi bugu a hromada nesplnenych slibu. A taky vsechno s obrovskym zpozdenim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit