Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Ja som mal rad ten brloh v Bratislave na heydukovej,to bol taky brloh doslova,clovek tam vosiel a uplny nerd paradise hry,knihy,karty,hore,dole vsade,neviem aku mali cenovu politiku vtedy ked ma to okuzlilo ale teraz je to katastrofa,ako tu uz niekto spominal,jedine,co sa mu dalo dat k duhu bol predaj knih,komixov a podobnych veci ktore inde na Slovensku az tak nedostat ale kedze som si nedavno kupil Kindle takze u mna uz ani to ale ten Brloh bol aspon slovensky(ked nic ine) a celkom ma fascinovalo ked si niekto vybuduje podobny obchod v podstate z nicoho,takto uz z toho brlohu,ktory som dakedy mal rad nezostane ani to meno. :)
  • a ja som mal tak rad Brloh... :( teraz sem dojdu nejake korporatne zvery zo zapadu...
  • Tak předpokládám, že z převážné části to nebude mít vliv na provoz a pokud tím pozvednou důvěru vydavatelů i nadále dokážou do Čech dodávat různé speciálky jako dosud, jedině dobře. *4*
  • bomba JRC je klasika...pamatuju ty hodiny propareny na narodce:/:D
  • Dejte sem nějakou webovou stránku z UK, kde se dají koupit PS3 hry. Díky. V ČR nehodlám nic kupovat, dráž už snad nikde není. *16*
    • www.sendit.com
    • Niekoľko komentov pod tebou bol spomínaný the hut, potom je tu ešte zavvi.com - tiež je tam poštovné zadara. Potom gamestation.co.uk, game.co.uk, shop.to - tam sa už platia 3 libry.
      • Tak to je masakr, některý hry jsou až o polovinu levnější. Na kolik vyjdou poplatky při platbě bankovním převodem?
        • Wyder
          Jinak vyborny clanek k tematu nakupovani v zahranici sepsal Petr Strecker, doporucuju nastudovat: http://www.hrej.cz/clanky/zkroceni-zleho-distributora-xr-3969/

          Hlavne se toho nikdo nebojte, nakupovani tam je naprosto OK a v 80 % pripadu usetrite neskutecny castky. Nakupovat v CR uz opravdu jen lokalizovany veci (pokud je chcete) a nebo hry s bonusy od prodejce.
          • Já jsem hodně věcí bral z UK, ale poslední dobou už toho tolik není a hlavně -- u speciálek, které mají nějaké "hmotné" (občas velmi hmotné *4*) bonusy je jednak ta váha trochu problém, protože třeba britský GAME nepošle nic těžšího než 1kg, a druhak rozdíly v cenách speciálek u nás a v Anglii už nebývají tak markantní (ačkoli celkem často se dá pár stovek ušetřit).
            • Speciálky nenakupuje většina, ale menšina a hry stojí stovky ne tisíce, takže ten rozdíl tam je.
              Dokud bude rozdíl v cenách her vč. doručení min. rozdíl 150,- tak to nakupování za to bude stát
        • Wyder
          Osobně v Anglii nakupuju s Paypal uctem a tam mas platby zdarma. V UK tohle podporuje prakticky kazdej shop...

          Prevod netusim, ale toho Paypalu bych se nebal, penize si tam posilam prevodem (nemam tam udaje z karty) a ta sluzba funguje naprosto bez problemu.
  • brloh bol v zaciatkoch perfektny - orientovany hlavne na FFaF knihy, neskor prisly hry a kamenna expanzia po slovensku. Eshop fungoval a funguje bezproblemov, predajne podla personalu - na BB sa nemozem stazovat. Skor by ma zaujimalo ako to bude s distribuciou a cenami knih napr. od laser-books. Hry sa daju kupit v uz spominanych obchodoch, na nete a par noviniek som kupil aj v T(r)escu za celkom OK ceny.
    • suhlas, ked este bol brloh pod michalskou branou (druha polka 90tych) tak som si tam chodil kupovavat knihy a bola to super predajna, a mal tovar co sa mi nedalo len tak zohnat v Blave ..karty Magic: The Gathering, knihy, plastove modely ST a SW atd.
      teraz take veci su uz bezne v obchodoch a na e-shopoch.
  • Tak neviem, mne sa Brloh vzdy pacil, taky uleteny obchod - tak ako ma byt :)... Je pravda, ze napr. predajna v Auparku 3x2 metre je vysmech najvacsi a obsluha je tam tiez nanajvis nesympaticka (s ksichtom ze "co chces moore?"), ale inak je Brloh paradny a rad nakupujem hlavne na ich stranke :)

    Tak som zvedavy co z toho JRC spravi :)
  • victor
    Mno , tak rebranding na GAME neměl dlouhého trvání . Bohužel slevy a kompilace které jsou běžné v UK se tady nekonaly , takže pro mne to bylo stále předražené JRC . A vida čas mi dal za pravdu a máme je tu zpátky ...
  • Me nejlevneji v SK vychazi http://www.progamingshop.sk, aspon co jsem porovnaval co planuju koupit pro PS3
  • Jedu hry jedine z UK, tady bych nic nekoupil. Hra v akci je tady drazsi nez tam za normalni cenu.
    • Taky jedu jedině UK. The Hut má ted navíc free european delivery. Byl bych padlej na palici koupit cokoli tady.
      • Tak jsem kouknul na to tvoje The Hut, no nevím, když vezmu tituly jako D3, Hitman Absolution, Dishonored, NFS Most Wanted, Borderlands 2 a další, tak ty ceny nejsou žádný zázrak, v podstatě to samé co u nás.
        • Tak se podívej pořádně, koukal jsem na zavvi.coma a hry na PS3 jsou levnější až o polovinu! To snad není pravda.
        • Kupuju hry na PS3. Tam je ten rozdíl obrovský. Konzolovky jsou tam někdy, kuli akcim, dokonce levnejsi nez PC verze.
        • Zajímavé.
          UK game Dishonored : 20l ( 600,- +- )
          thehut : 780,- +-
          Xzone : 999,-
          Borderlands 2
          UK -> 15l ( 45o ,- +- )
          Thehut : 25l ( 750,- +- )
          Xzone 899,-
          Jo ten rozdíl není vůbec vidět *1* *3*
      • Duuku_cz
        Zase kdyz ti nejaka dobra duse 2x posobe na letisti nebo na na cesky poste tu zasilku z UK ukradne tak si to hned rozmyslis :) Takze ja radsi o neco draz, ale mam jistotu ze mi to druhy den dojde.
        • Duuku_cz
          Koukam spousta lidem by mel byt zakazan vstup na diskuze, za co ty minuska? Za co ta paranoia, ze kdyz jen sem napisu vlastni zkusenost hned sem tajny agent JRC ktery se snazi vsemozne vsechny odradit od nakupu ze zahranici? Boha jeho neberte to prosim vas zas az tak vazne ;) A to ze podle neho jsou vsichni kdo kupuji ciste jen tady u nas padly na hlavu je ok, vazne nektery nechapu.
        • Z UK objednavám hry už pár let a zatím bez problému.Ať si české obchody hry za své super ceny nechají :)
        • To mi prijde az podezrely, nejsi nejaky prodavac z JRC? :) Me prisly v poradku za ty roky DESITKY zasilek. Cili mi to co pises prijde jako blabol. Navic neoriginalni prebal jde poznat na prvni pohled.
          Ted uz ty ceny nejsou tak silene rozdilny, ale driv platilo za 2 hry z UK mas treti zadarmo, oproti cenam tady.
        • Wyder
          Konkretne tobe se to stalo??? Protoze mne ano a po kontaktovani podpory nejmenovaneho anglickeho shopu mi bezodkladne zaslali hru znova na vlastni naklady a jeste se mi omluvili za zpusobene potize.

          V Cechach by me povazovali za vyzirku, ktera se je pokousi napalit, nedorazila mi jednou hra i z CR a jednani s prodejcem katastrofalni. Samozrejme nechci hazet vsechny do jednoho pytle, ale v tom pripade nevytvarejme dojem, ze kazda druha hra z UK je ukradena behem prepravy, to jsou vyjimky, jako kdekoliv jinde.
          • To já se zase české distribuce zastanu. Jednou jsem si z jistého nejmenovaného českého obchodu nechal poslat jednu hru, která přišla v pořádku, na první pohled i zabalená ve fólii. Na druhý pohled už jsem si všimnul že ta fólie nepůsobí zrovna důvěryhodně, ale i přes to jsem krabičku odpečetil a k mému úžasu tam byl vložený jakýsi leták a místo hry nějaké reklamní audio CD.
            Tak jsem napsal vysvětlující dopis, přibalil ho ke krabičce a poslal to zpátky. Do týdne mi přišla omluva za způsobené potíže a dodatek že již titul který jsem si objednal už nemají na skladě, tak mi vrátily peníze a to i včetně poštovného (!!!) které bych jinak musel dvakrát uhradit.

            Takže zdejší trend posledních let že všechno co je české musí být automaticky k hovnu, není úplně pravda.

            Ale sám jsi psal že nechceš všechny házet do jednoho pytle a já souhlasím, jen bych rád dodal že zmrdi existují i v anglicky mluvících zemí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit