Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nic ve zlém ale to se nevybere ani kdyby se posrali.....MAGOŘI - polovoviční blázni *7* *7* *7* *7*
  • frag.ment
    Tomuhle projektu může věřit snad jen blázen nebo naivka.. Kolik na tom dělá lidí? Aha, podle jejich stránek 10. Tak to máme 2 miliony Kč pro každého. Takže kdyby to náhodou vybrali, uvidíme jen "díky a aloha".
    • řekl noname znalec herního vývoje z diskuze na games.
      Teď zpátky do práce nulo, ty rohlíky se do regálů samy nenaskládaj
      • frag.ment
        Anonym se vyjádřil, snědl lepeňáka, oblékl reflexní vestu a šel pokračovat v práci s napichovací tyčkou a igelitovým pytlem do ulic..
      • LOL :-)
  • Na Kickstarteri sa zaplatilo nespocetne mnozstvo projektov, ktore nikdy nevysli a nevyjdu a jednym z dovodov je, ze pytali nejaky smiesny budget. Po odratani dani, KS povizie zostane ledva polovica. Z coho ten project chcu spravit nevie nikto a preda ludia tam dali tie peniaze a cele to padlo. Claw Hunter vyzera byt vacsi project a ja osobne by som nepodporil nic, co by zavanalo nerealne nizkym budgetom. Trebars ako to bolo u Dungeons of Aledorn. Vzhladom na odhadovanu velkost projectu, je aj tento budget este dost nizko, ale za tu sumu sa da spravit velmi slusny vertical slice a medzitym hladat investora. +1
    Nie je ukazana velmi hra. Sice sa tam beha s dinosaurami, ale to sa da dnes spravit aj v domacich podmienkach, assety sa daju nakupit, teren je rychla vec. Zatial su najvacsim tahakom ti dinosauri. Tu by som radsej ukazoval nejake single player highlighty. To by bol dalsi +1. Tu zatial +0
    Unreal 4. Ak by si vybrali na takyto project iny engine, tak ani neuvazujem o nejakej podpore. Vybrali UE4, co aspon dava dojem, ze maju nejake povedomie o vyvoji 3D projectu. +1
    Ako lighting artistu (Snowdrop, Unreal4) mi vadia hrozne rezervy v tejto oblasti. Vsetko je strasne flat, bez kontrastu... Kedze sa jedna o exteriery, tak by som siel cestou Light Propagation Volume. Je to sice technologia, ktora sa uz nevyvija, ale Fable Legends, kde som robil lighting a podielal sa na vyvoji tejto technologie, nevyzeral vobec zle a tu by tomu dal ten pravy vzhlad. Ak teda LPV nie je pouzita, v tom pripade je blbo nastaveny. Ruka v ruke s tym idu shaders, tie by potrebovali poriadne prekopat . Kingdom Come tiez oslovil ludi urcite vdaka vizualu. Tento problem je ale riesitelny. -1
    Dinosaury a single player. Tu nebudem zbytocne pisat slovensky wall of text. +1
    Slovenska scena je totalne v obdobi pred kambria. Ceska je dalej, ale tiez to nie je nic v porovnani s Polskom. Ak sa skuseni ludia rozhodnu odist zo studii, kde ich to ubija a vrhnu sa na vlastny ambiciozny project, ako kolega (z branze) ich ochotne podporim. +1

    Takze za mna podtrzeno a secteno, idem to podporit aj ked sa vacsine zda vyska budgetu smiesna a naivna. Kro nic neskusi, nic nedosiahne.

    p.s. dufam, ze ta slovencina je dostatocne zrozumitelna, ak nie, dam preklad, mluvim totiz plynule cesky, ale chtel jsem to mit v puvodnim zneni, at je videt podpora
  • Hmm, škoda. Za hru bez multiplayeru nikdy peníze nedám.
  • kubi-wan
    Hmm, singleplayer... najednou mě to začalo zajímat o dost víc *4*
  • Ahoj hráči,
    Hru vytváříme pro Vás a bez Vaši podpory nic nevznikne. Upravili jsme zakladní stretch goal i por podporu PS4, Xbox to uvodem.
    Odpovim stručně na opakujíci dotazy z ruznych for:z těch 800 000 USD jde opravdu vše na platy a vybavení okolo.
    Proč jsem nastavil tak vysokou častku: Protože chci dostat svým závazkům v kampani a ne se placat při dokončovaní hry na suchu a třeba tu hru nedokončit. To to radši risknu nyni takto s větší částkou.
    Tým se samozřejmě zvětší to neni možný dělat takto v pár lidech.
    Nyni ingame zaběry jsou z prvni verze Pre-Alphy v tuto chvíli tam jsou prostě chyby to je normalni např. pohyby či UI.
    Děláme Single Player hru takže srovnávaní s Arkem či survival stylem je mimo.
    Nejblíže naše hra bude mít stylově k Unchartred a Tombraider ves stručnosti tam můžete navíc střidat postavy a podstupovat ruzné minihry a obdivovat zajímavou originalní přirodu v připraveném přiběhu.
    To asi tak ve zkratce teď jenom koukněte po peněžence a ono to pak třeba vyjde a bude o nějakou tu českou hru víc. Peníze z creditky se nyni neodesilají nic se nestrhavá dokud kampaň nebude uspěšná a v té chvili si mužete rozmyslet Vaši podporu , protože nyni na začatku je ta podpora nejduležitějši.
    Měj te se Jiri
    • ono asi chtělo nejdřív vypustit naky info do zahraničních plátků .... na zahraničních webech čio forech jsem o hře nikde nic nevidel , a těžko se zaplatí hra oi který ani nikdo neví že existuje , obvzlášť s takovým goalem *13* *13*
    • Drzim vam palce at se to povede ale jsem skepticky a mozna by to chtelo si nejdriv zjistit co si zada pc trh. Nemyslim ze konzolove publikum je z tech, ktere pujde na KS podporovat hru.
      • Já jim tam třeba posílal prechy už jen kvůli konzolové verzi v základu. Právě ta konzolovka až ve stretch goalu byla důvod, proč jsem doteď nic neposlal (o kampani vím už od včera/předevčírem?)
  • vypadá to dobre ale singleplayer je v dnešní dobe slepá ulička
    • ticho, Ilumináte
    • Johnny
      Tak to je největší pýýčovina jakou se za dlouhou dobu slyšel. Mě například s€re že dneska je každý kravina hlavně mulťák. Ty vole ja si chci zahrát po práci dobrou hru a nějakej mulťák mě absolutně nezajímá
      • dobra hra = MP. jestli ti to nejde vždycky mužeš hrát nejakej support a držet se vzadu
        • Johnny
          jo a ještě vtipnej fakt, v mládí sem se mimo jíné objevoval i v leaderboardech her jako CoD nebo Fear
          • Jack1947
            6Tak to jsem myslel že si starší *7*

            Nicméně Arma je spíše COOp ne ? tam se moc u klasický multiplejr nejedná.
            • Jack1947
              Jo přesně to je úplně jinej typ hry, ale nevadí. Víceméně se tamn hrají mise z kampaně ale ve více hráčích je to lepší a rychlejší.

              Jinak souhlas, cpou do všeho mp a dělaj Mp hry. To opravdu na oddych moc není no.
            • Johnny
              Naštěstí ne, Táhne mi na třicet, jinak Arma je spíše Coop (pokud hraju s přáteli, jinak jsou tam normální mody hráči proti hráčům), ale jelikož hraješ s ostatníma lidma je to Multiplayer. Ono vlastně i takovej SplitScreen je multiplayer :)
        • Johnny
          Dobrej for xD pobavils :) nevim proč bych měl hrat nějakej skurv€nej mulťák kde to je furt pořád jen dokola, nemít možnost to pauznout nebo uložit kdy se mi chce atd. Není mi 12let a nekončí mi starosti ve 14:00. Chci si v klidu zahrát dobrou singleplayerovku, kde mě nic nehoní, nic nesvazuje atd... vim že dnešní děti paří mulťáky pač si připadají hustě, když pařej po netu pytcho a do toho hulákaj do teamspeaku.
          Nemám nic si s kámošema zahrát například Armu 3, ale to je uplně jinej level hraní než ty dnešní CSka, LoLka atd. na tom se domluvíme na určitej den a já si na to vyhradim večer.. to je o něčem jinym. U army mam nejvíc nahráno na singleplayeru a v editoru
          • Pokud myslíš že většina hráčů multiplayeru jsou youngsteři a hrají to protože si připadají hustě, tak je mi tě upřímně trošku líto :) Nemáš nic proti tomu si dát s kámošema Armu 3, ale hrát s kámošema LoL nebo CS či jiné mainstreamy odsuzuješ jako podřadnej level her, ikdyž jsou to pořád jen hry ...

            Ale to je bohužel docela běžnej jev, že lidé koukají na věci jednostraně, protože jim víc jejich ego nedovolí, takže ti to vlastně nemůžu mít ani za zlé.
  • Co ses projektem stane pokud se cílová částka nevybere? Je šance že to bude pokračovat dál třeba v nějaký zmenšený formě? btw. dinosauri vypadaj supr.
    • Nebude nic pokračovat.
      • tak to je špatný :-( vzhledem k nulovymu svetovymu povedomi o projectu a soucasnymu stavu to projekt nema sanci vybrat kdyz o nem nikdo nic nevi *13* *13* *16*
        • Nyni byli přibyli české titulky do Videa na Kickstarteru, tak snad pomužou v lepši představu co se bude ve hře dít
          • frag.ment
            Jiří Adamec je Jack1947, jinak si to písemné vyjadřování nedokážu vysvětlit. A to ještě chcete po lidech peníze na hru? Možná to zkuste po ukončení prvního stupně ZŠ..
            • Opravdu Jack1947 nejsem.Diky za pochopeni
  • Graficky to vizera dobre ale inak ma to nicim nezaujalo. Z toho videa ani neni zrejme co to bude za typ hry, Ja by som chcel pribehove RPG. S uplnou volnostou v ramci ostrova. A pribeh nieco na sposob komixu Druha vyprava z ABC. To by bola parada.:-)
    • Stylově to bude mit nejbiže k Tombraider ci Unchartred.
      Na open world ostrov velkého typu by jsme tak potřebovali 5 000 000 USD.
      TA to je uplně nerealné.
      • A na co pet mega. Nedelejte rpg, ale survival, tam neni treba pribeh ani questy. A pokud mozno multiplayer, kdyz ne mmo, alespon coop. Tohle na trhu chybi a hraci o to maji zajem. Uncharted a tomb raider jsou trapny hry se kterymi muzete uspet akorat na zoli.
        • No jo, Bobanku, survival, to je to, co dneska na trhu evidentne chybi...a vubec, ty mas nejakou zvlastni zlazu, diky ktere dokazes produkovat takove zvasty?
          • Ikdyž sou názory tohodle trolla úplně mimo, tak musíš uznat že her čistě na pve coop zase tolik není a rozhodně ne takových u který bych se dalo ztrávit stovky hodin.
          • chybí kvalitní survival, chápu že tobe je všechno treba vysvetlovat jak malému diteti
  • Au, to vážně jede na tom lanu a drží se holýma rukama?
    • Hole ruce tam nejsou...má minirukavice se zabudovanymi drapy.
      Vice zde: http://clawhunter.com/en/screenshots

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit