Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj chci se zeptat ... chci nastavit více hráčů, ale nějak se mi to nedaří .. poradíte mi někdo prosím jak to mám udělat? mám ps3
  • Tak tuhle hru jsem si koupil už dávno ale pokaždé mě chytne "děj" ale i ten šrumec kolem woodse a jeho parťáka " . jedna z mála her které hraju skoro denně a nikdy se neomrzí. ( tak jako u podělanýho Wolfa ) ale abych pokračoval . Opravdu to má strhující děj dokonce sem ukápl i slzu lítosti nad tím jak jsem sejmul svýho otce když mě " NORIEGA" vlákal do pasti" .... TA hra nemá chybu úžasný a znraně ?? ooooooooooooooooooo Obože to nemluvím o tom co snima jde dělat před misí" i o tomhle jsem snil hooodně dlouho :-) Dokonce mě chytnul i multiplayer a to je co řict . takže ja dávám palec nahoru .. Naprostá bomba U některejch ukolů jsem se i mirně orosil .-))) Možna seto zdá jako blbost ale jeto tak .
    Co dodat ??-- Ani nevím :-)) Je a vždycky to promě bude šleha nařez v rytmu těch dvou !! YEAH .-)) So god so fa :-) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • ahoj mam problém koupil sem si orygoš hru nainstaloval všecko ale od první mise se to neuvěřitelně seká mam novej počítač tak nevim co stim nedá se to apsulutně hrát
  • Ahojky chci se zeptat prosím poradíte mi někdo ???? Splnila jsem missi té lodi , a jsem v nějaké velké místnosti a jdou po mě zombii několikrát jsem je zabila a to budu furt takhle do kola nebo se mám někam dostat díky za odpověď *4* *4* *4*
    • V "Zombie mode" , který začíná po konci single playeru jde jen o jedno a to přežít,nikam se dostat nemusíš,stačí jen bojovat,kupovat lepší a lepší zbraně a mít nejlépe za zády stěnu :)
  • Call of Duty: Black Ops (SP) - očima nehráče
    Proč? Důvodem pro sepsání těchto pár řádků je smršť negativního hodnocení počítačové hry CoD:BO. Rád bych skalním pařanům nabídnul jiný úhel pohledu.
    Pominu-li příležitostné odehrání adventurky, jsem už skoro 10 let mimo svět počítačových her a samotného mě překvapilo, když jsem si nedávno zavzpomínal na nerozumné mládí a noci propařené u herních „zkamenělin“ jako byly Duke Nukem 3D a hláškami nabitý Blood. Zatlačme pomyslnou sentimentální slzu – výsledkem mého vzpomínání bylo rozhodnutí si zase jednou zapařit na PC. Herní scénu nesleduju, takže netuším, jaké jsou na trhu hry, nevím, jaká jsou jednotlivá studia a vývojové týmy – takže víceméně náhodným výběrem a bez zatěžování se čtením recenzí padla volba na CoD:BO. A když si dovolím přeskočit na závěr – té volby nelituju.
    1) Hardwarové nároky – moji první obavou bylo, jestli můj domací počítač, který mi věrně slouží již čtvrtým rokem, „rozdýchá“ HW nároky hry. Výsledek? Bez problémů! Takže mě opravdu netrápí jak starý je použitý engine, nebo jestli je textura nábytku reálnější, než židle na které právě sedím. Prostě to funguje a já nemusím mít nutkavou potřebu odlehčit peněženku o pracně vydělané bankovky za „nezbytně nutný“ upgrade PC.
    2) Herní tempo – no tady musím přiznat – ŠOK! Byl jsem historicky naučený na relativně rozvážný postup levely – očíhnout si okolí a zvolit jak a kudy se vydat dál. CoD:BO je kontinuální smršť střelby a úprk lokacemi, že až video spojené s přechodem o level výš mě nechá na chvilku vydechnout. Přes počáteční nezvyk se mi adrenalinovo-střelecký sprint zalíbil. Mozek si odpočine a já proběhnu lokaci se spotřebou munice, která by vystačila na středně velkou válku–masakr :)
    3) Příběh – o realističnosti se pravda nedá hovořit, ale rozkouskování a míra zamotání je hnací motor pro to dát si před spaním „ještě jeden levlík“ jen abych se po dějové linii posunul o kousek dál.
    4) Umělá blbost - zklamáním byla umělá blbost* přátel i nepřátel (* o inteligenci se skutečně nedá hovořit). Mám pocit, že od doby HalfLife někdo všem herním postavám provedl lobotomii a ještě je cvičně nadopoval něčím velmi nelegálním… Kolegové skákající mi před mušku a halasně povykující „friendly fire“ se prostě stali neoddělitelnou součástí mých herních zážitků. O lumíkoidních nepřátelích ani nemluvě.

    Sečteno podtrženo – nesrovnávám s jinými hrami, protože jsem jiné v poslední době nehrál – skvěle se bavím a těším se na každou další dějovou zápletku. CoD:BO je našlápnutá adrenalinová jízda s vypnutým mozkem a prstem na spoušti, která více než splnila co jsem očekával – relax.
  • ps: Treyarch k tomu odjakzia pristupoval dementne. V MW se vypnul spawnpoint po urcitem poctu enemiku a clovek se nemohl zaseknout, prosel to a uz to konecne nevypadalo jako Moorhhun ve 3d. Tady se proste vypne jen po dojiti na urcity misto. Ale tak nejak necim se ten mensi pocet misi musi vyvazit, ze... Sranda je, ze tim to absolutne ztraci zbytek atmosfery. Proste COD5 s novymi grafickymi daty. A ja vul si mohl uvedomit, ze Treyarch neudelal nikdy nic svetobornyho.
  • Mno, nevim. Ale tohle je strasna sra*a. Nejvic mne dostalo to mlaceni do hlavy po te co mu vlozim strep do pusy, aby zacal mluvit :D Ne. Opravdu. Naprosto uboha demence. Po COD5 proste udelali tohle. Naprosto stejnej odpad. V MW2 nebyli aspon videt na kazdym rohu ty spawnpointy a level mel spad. Ale tohle opravdu za ty prachy nebrat. Proste jen jit a prepnou se spawnpointy, ktery chrli prehrsel stejnych postav. Spis bych to prohlasil za nezavislej experiment a nechal prodavat za dve kila. A ze jsem se zdejsi recenzi nechal zlakat. Autor by mel asi dost tezce zpytovat svedomi. A mpK v 63? :D Ale fuj.... :D Prave ten paskvil letel z disku.
  • cau jak říkáte v té tmě jak se tam vejde z ulice,, že se má pořád mačkat F jak dlouho to mám mačkat? parkrát jswem to udělal a pořád nic.... cos tím?:(
    • Musíš to dělat když tlačíte na ty dveře.. když už seš ve tmě tak je pozde...
  • Ahoj vsichni,mam problem se v misi kde letite v letadle a navdite svuj tym v jedne budove se dostat pres tu lavku, dva spolubojovnici prebegnou a treti zustane uprostred a ceka na me a jakmile ja dosahnu bodu a zastrelim toho protivnika s bazukou vzdycky staci vystrelit driv nez ja a lavku zrusi a tudiz i meho kamarada a koncim ,zkousel jsem vsechno mozne ale pokazde tu lavku zrusi driv nez ja prebehnu. Nevite jak na to? Diky
    • Taky mi trvalo než sem pochopil co to po mě sakra chce...
    • Jn... To je dobře... Ale hned jak tvuj kámoš spadne dolu tak ty už musíš skočit na druhou stranu a utíkat před lavinou s tvejma dvouma spolubojovníkama a nesmej ti utéct...
  • Takto už dlouho mě žádná hra nepohltila, sice jsem to musel hrát na easy, protože to na mě bylo moc těžký a navíc nemam moc čas hrát hry, ale tohle je ta nejlepší hra co jsem kdy hrál. Všichni tu píšou jak to jede špatně, ale mě to jede perfektně na nejvyšších detailech a to to hraju ještě přes HDMI port na televizi. Hra se mi celkem 3x sekla, ale jinak jsem neviděl žádné chyby. Má to fakt atmosféru, hlavně ten příběh je fakt zajímavě udělaný. Já bych tomu dal vyšší hodnocení než 7.
    • Tak tady se mluví hlavně o PC verzi... Která se tařka nedá hrát...
      • Já nevlastním konzoli, také mluvím o PC verzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit