Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde jsou úrovně terénu a proč to vypadá jako Duna 2 ? ..... V Browseru jdou hrát i lepší věci (viz Drakensang Online :/)
  • Do dneška mě mrzí že jsem si kdysi nekoupil originál C&C 1. Tahle jediná krabička mi teď chybí na poličce.
    • Kr.Pa
      Kup si first decade *3*
      • Samozřejmě mám. *5* Škoda, že technická úrověn obsahu stála za starou belu. Ale krabička je to pěkná. *1*
  • f2p traparna posledny c&c bol total fail takze potrebuju lovky no
  • kurna, já snad večer ten Tiberium sun někde vyhrabu... :-)
    • V dnešní době není už třeba hrabat ve skříni, ale je snazží a mnohem rychlejší si to rovnou stáhnout.
      Tiberian Sun je navíc už free, asi před rokem ho EA uvolinli zdarma ke stažení, a to včetně datadisku. Link teď na kvap nemůžu najít, kdyžtak postnu.
      • Link na download na konci stránky.
        http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/193558-hrajeme-zdarma-c-c-tiberian-sun-legenda-ktera-nekonci.html
  • Trošku to nechápu. Přes flash si už člověk může v prohlížeči zahrát Unreal Tournament 3, a oni stvoří todle? *1* *1*
    To je výsměch hráčům všeobecně, o to víc fanouškům série, nothing more!
    • Kdyby jenom Unreal. Dneska jsou herní enginy určený pro prohlížeče, který dokážou udělat opravdu slušnou 3D grafiku. Podívej se třeba na tenhle http://unity3d.com/ Opravdu se divím, že ještě nikdo v tom neudělal něco většího. Klidně by na facebooku mohli bejt místo těch blbostí co tam jsou tednormální hry(myslím jako FPS,auta,..)
      • XorxoxTalarius
        Tak pres unity je delana napriklad battlestar galactica :)
  • jinak komu se styska po stare hratelnosti doporucuju Dune II Legacy fanouskovskej mod na klasickou Dunu II bjezi pod W7 ,rozliseni na LCD monytory ,oznacovani jednotek do skupin klasickej oznacovaci ramecek ,dvojklik oznaceni jednotek stejneho typu atd...
    uz si natom chvili ujizdim a nemuzu se nabazit a po lanu uplne libovy *4*
    • OMG! Do want! *8* Hned jak budu mit chvili hraju.
  • ...Red Alert 1 byla jedna z prvnich her co jsem mel, a jeste nedavno jsem ji hral znova. Ty prvni hry maji proste takovy zvlastni kouzlo. Nevim jak to popsat, mozna hratelnost...styl...nebo jsem ovlivnen prijemnymi vzpominkamy... Proste dnes, kdyz hraju CaC3 TW(novejsi jsem nehral, stacilo mi precist recenze a nazory), tak se nudim. Vypada to dobre, ale proste mi asi nesedl ten styl(nemyslim grafiku, ale herni principy) hry. Pro mne skoncilo CaC dilem Tiberium Sun. Ted jen musim najit cas na prvni dil cele serie, Command & Conquer: Tiberian Dawn.
    • Já bych to poposunul až k Red Alertu 2, protože ten byl fenomenální. Generals už sice nebylo to pravé ořechové, ale dalo se to ještě hrát... potom už pusto a prázdno a RA3, to raději nebudu rozebírat, jelikož většího zklamání se mně snad ještě nedostalo
      • Red Alert 2 se mi moc nelíbil graficky. V porovnání s jedničkou to byla až moc velká fantasmagorie. Ale na Generals jsem zapoměl. Ty byli taky ještě dobrý. Snad tu dvojku nezkazí jako svět tibéria. Ale moc tomu nevěřím. Z pohledu vydavatele jde o to aby hru mohl hrát úplně každý. Aby ji hrál starej, mladej, chytrej, blbej. Ideální by bylo kdyby se dala hrát skákáním před telkou. A chápal jí typický americký konzolový hamburgro žrout.
        Dneska málokterý velký vydavatel vydá hru, která neni určena pro masy.
  • No. Mě je do breku.
    CaC3 jsem měl moc rád, podobně jako tiberian sun. Jo, generals styl by mohl být víc osobitější, svět tibéria by si to určitě zasloužil, ale příběh se mi docela líbil a hlavně, ústřední postava celého světa, Kane, byl vykreslen jako opravdový vizionář, o kterém jeden nemohl nikdy přesně říct, jestli to je ještě šílenec, nebo už spasitel. Trojka byla prostě super, i přes všechny chyby.
    Datadisk taky fajn, dokresloval některé nevyjasněné body v příběhu.
    Čtyřka? Jediný dobrý nápad, a to mobilní základny. Že se to do světa CaC moc nehodí, no, řekněme že evoluce může mít hodně podob. Ale ten příběh? Co to sakra bylo? Zhrzená černá matróna proti Kaneovi ... kde bylo to nanebevzetí? Dodnes nechápu, jestli to bílé pozadí na konci nebyla jenom vada mé verze, nebo to tam opravdu mělo být.
    Takže tibériová série CaC byla znásilněna a brutálně zamordována už před nějakou dobou.
    Nějaký travián s vykradenými texturami není CaC, a je smutné, že EA touhle cestou jde, pouze to podle mě dokazuje, že už na příběh prostě kašlou. Snad nebudou jejich "tržní, dobře míněné" rady ničit i ME3, což je jedna z mála posledních opravdu kvalitních příběhových her, které jim zbývají.
  • Tak tohle je strasne !!!!
  • Grafika je nádherná. Už se mi po kreslených izometriích hrozně stýskalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit