Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prestal sem cist ve chvili kdy se objevilo slovo "realisticke" a "prijdete o zbytek zasobniku" v jedne vete.


    Autor clanku, stejne jako Ubisoft, v zivote neslysel o odhazovaku.

  • TheGGG

    koupil jsem si to ve slěvě a nárust v kvalitě je tam značný, ještě ty ai parťáky a konečně si to zahraji... snad se ubisoft trochu poučil a příště rovnou vydá dodělanou hru

  • ToxicTom

    Vtip je v tom ze hrat solo na vyzsej ako normal obtiaznosti je totalne kontraproduktivne, a to hlavne kvoli dronom, mozete sa hrat na super silent zabijaka ale jakmile sa objavi dron ste v prdeli. Vetky drony rozbijaju hru na vyzsej obtiaznosti a je to nehratelne, rovnako aj travel po mape kde na vysokej urovni obtiaqznosti vas nepriatelia zameraju priliz rychlo a nemate sancu sa akokolvek branit. To mi neprijde ako zabava. Mali dat zvlast obtiaznost nepriatelov a dobu odhalenia do nastavenia. Ak ale mate aspon jedneho kamosa tak je to lepsie lebo si viete posuvat informacie o pohybe nepriatelov a verim ze je to zabavnejsie. Ale ked planujete hrat solo, Hard ani neskusajte, zbytocne sa budete rozculovat kvoli veciam ktore nedokazete ovplyvnit.

    • Lukyz

      Já to teda hraju sólo na advanced a pokud člověk plánuje, tak bez problému. 

      Azrael drony je třeba slyšet, když už nabíhá detekce, tak je pozdě, klasický drony jdou sundat potichu jednou dávkou (3 rány), obrněnci minou nebo raketometem a Behemoti jsou samo trošku jiná káva. 


      Panther a Echelon mají bonus na stealth, takže to je taky třeba brát v potaz.


      Mě immersive update, který odstanil kraviny s levely zbraní atp. přesvědčil ke koupi, ještě bych uvítal nějaký drobnosti ohledně customizace HUDu a odstranění bugů (obzvlášť u Deep State), ale jinak mi to přijde konečně jako fajn zábava i na sólo hraní a to i právě proto, že sebemenší fuckup znamená skoro jistě smrt.  

  • Coffin.Corner

    Mě bohužel update zastihl po 180 hodinách, se vším na max, včetně vylepšení nejpoužitelnějších zbraní.  Tudíž mi ten přechod na nejtěžší immersive mode po updatu nepřišel jako nic ohromujícího.

    Od znovu by mě to asi nebavilo, (možná až budou AI parťáci), protože nejvíc celou atmosféru stejně kazí bullet sponge drony. A přes všechnu Adamovu chválu, mám pocit, že immersive mode úplně zabil obrovskou paletu zbraní ve hře, protože v okamžiku kdy najdete svoji oblíbenou zbraň (doporučuji BREN 2) prakticky po ničem jiném už nemusíte sáhnout.



    • J.V.Stalin

      No ale o tom by to mělo být ne? Když si najdeš oblíbenou zbraň proč by ti hra měla podrážet nohy nějakýma číslama a cpát ti do rukou ty, které tě buď nezajímají, nebo rovnou nebaví. O tom Ghost Recon nikdy neměl být a jsem rád, že se tak mizerně prodává, protože Ubisoftu třeba konečně dojde, že tu hloupou formuli, kterou už se jim povedlo zničit Assassins Creed nemůžou aplikovat všude a na všechno...

      • Coffin.Corner

        Já naprosto souhlasím. Ale nejsem si jistý jestli na základech zahradního domku postavíš vilu. Tím chci říct, že za těch x hodin jsem asi pochopil kam chtěli tvůrci hru posunout a obávám se, že pod nátlakem zákazníků ji můžou ještě víc rozbít.

        Podotýkám že pro mě je největší problém hry odklon od reálného zasazení, drony á la Star Wars, zbytečné třídy specializace a rádoby hustokrutopřísní týpci v pláštích až na zem, ve kterých se musí v lese úžasně pohybovat...

        Tohle se nezměnilo a zřejmě ani nezmění. Ale mechanika motivace výběru ze široké palety zbraní (původní levelování se mi také nelíbilo) což by měl být základ každé military střílečky se úplně rozbila...


  • J.V.Stalin

    Takže už opravdu nemusím řešit můj a level zbraní??? Opravdu ze hry tu největší demenci jaká je v životě napadla konečně odstranily? Chápu to správně?

    • BoB.2

      je to tak a je to super

      • J.V.Stalin

        To už by stálo za koupi. Jak je to s těmi bugy co píšeš níž?

        • Sr_Lobo

          Zkouseli sme ve ctyrech o free weekendu a asi po trech hodinach sme to zahodili. Prez ty bugy sme se fakt neprenesli a to jednicku sme prolezli komplet. Radsi bych byt tebou zkusil treba na mesic uplay+ nebo si ziskal vic informaci a rovnou to nekupoval. Ano ten imerzivni rezim se to snazi posunout k jednicce, ale porad je to hoooodne rozbity.

  • BoB.2

    Až na to že je ještě víc zabugovaná než před tím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit