Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Row

    Kdyz pominu to, ze nechapu proc nekteri vydavatele dobrovolne implementovaly do svych her GfWL tak uz vubec nechapu, ze v momente, kdy bylo oznamene ukonceni te sluzby to alespon zas davno nevyparaly (jako vetsina ostatnich). A ted hrozny prekvapko ze to dela problemy :-/

  • clarc

    Srovnani GTA IV vs GTA V

    Za me jasne vyhrava ctyrka. Je docela smutne, kolik downgradu petka ma...

  • mdkGT

    Na Xboxu si to zahraju kdy budu chtít 😎

    • Carnage666

      Já na Steamu taky 😎

  • wxyz

    Další klasická ukázka, jaké zlo je digitální distribuce. Hru si nekupujete, ale pronajímáte; pod rukama vám kdykoli cokoli ze hry odstraní a vy můžete jen smutně koukat.

    Najednou ty pravěké vykopávky v podobě CD a DVD nevypadají tak špatně, co? Nebo ty fuj pirátské kopie, díky kterým si můžete zahrát to, za co jste si původně zaplatili. Možná to jednou bude jako v tom dávném Rybkově článku o historii boje s kopirováním a komanda digitálních Koniášů budou vytahovat zpod trámů v podlaze původní diskety s DOOMem a digipaky CD s neremakovaným Baldur's Gate.

    • Souhlas. Osobně se snažím podporovat co nejvíce krabicovky (i když ty jsou bohužel také na Steamu, takže k ničemu) a nebo GOG. Z pohledu zákazníka je GOG jediná správná moderní varianta.

    • U té fyzické máš taky po pár letech většinou smůlu a nikdo nové placky vydávat nebude. Na ty digitální po koupi zatím nikdo nesahá.

    • twicer

      Ono by stačilo použít mozek a nehledat vtom sensazi, nebo podporu svých chatrných názorů. Majitel se ke hře i nadále dostane i přímo na steamu. Tohle R* podniká hlavně z důvodu podpory své vlastní platformy, místo toho aby tu část strkali steamu do chřtánu budou si to vydávat samy. A v době kdy už se ke GTAIV bude problém dostat i digitálně, bude problém to úspěšně přehrát i na CD. Schválně si zkus kolik těch 20-30 let starých cd ještě dnes úspěšně načte všechny svoje data.

      • 0011

        U originálních lisovaných nosičů dodneška spustím Witchhaven 2, 24 let staré cd, pak jsou tu cartridge, kde se většina "oprav" vyřeší výměnou baterie a 35 let staré cartridge fungují bez problému. Sám mám dohromady stovky digitálních her na všech možných platformách, ale zrovna kolegou výše zmíněné původní cd s baldur's gate jsou můj bedlivě střežený poklad. 

        • twicer

          Ano, taky bych vyhrabal 24 let starý cd co bude fungovat ale stejně tak bych vyhrabal víc než několik desítek nefunkčních :)

          Nic není věčné, nejlépe si to posychrovat několika způsoby.

          • 0011

            Ano, proto mám ještě Steam, origin, Blizzard, uplay, gog a 2 konzole, krást netřeba v tom s wxyz nesouhlasím, hlavně díky gog.

        • SalemCZ

          Ale tady jde o to že to nejde koupit ne že to nejde spustit. Novou cartridge taky nekoupíš a 24 staré cd taky ne. 

          • 0011

            Jaktože ne, jsou jich plné bazary a nové cartridge máš na switch, a starší seženeš všechny od nes přes gameboy až do ds/3ds a díky zpětné kompatibilitě a konzolím jako retron 5 je jde i na čem hrát.

            • SalemCZ

              Jako když to tak vezmu tak bazar je to samý jako warez, bazar= 0 procent pro vývojáře, warez=0 procent pro vývojáře. 

              • 0011

                Reakce na příspěvek:

                V případě takhle starých her je drtivá většina abandonware, který legálně jinak koupit nejde. A sběratelům jde o fyzická média, ti to nekupují proto aby to hráli. Osobně bazarové konzolovky kupuju jen když se jedná o starší hru, která nejde jinak sehnat jako třeba DS hry. Bez bazarů by konzolový trh s fyzickými médii dávno umřel a já se nechci dožít doby kdy konzole budou jenom streamovací krabice.

    • Mart9

      Ono se tam píše, že o tu hru přišli i ti, kteří ji mají koupenou?

  • romank47

    Když ono GTA 4 nejde koupit ani přímo u Rockstar.

    Jinak GfWL uzavřeli v době, kdy mi konečně začalo pořádně fungovat a líbilo se mi. Na každou hru s ním ale měl vzniknout oficiální patch, který by ho odstranil.

  • Morlang

    Namodovaná GTA IV IMO hravě předčí GTA V. viz https://www.youtube.com/watch?v=GWVtZJo-HqI

  • MartasZLA

    No ano já už si GTA IV nějaký ten rok ze Steamu nezahrál. Proč? Protože se mi hra nespustí a nevím jak to vyřešit.

  • cumpi3

    Za mě jeden z nejhorších PC portů, jaký kdy vznikl a pro mě i jedna z nejméně sympatických her. I na strojích, kde mi pětka chodí neuvěřitelně plynule skoro v plných detailech, je čtyřka neskutečně pomalá, seká se.  Tedy za předpokladu že mám štěstí a tu hru vůbec spustím. A když jsem se několikrát rozhodl, že chyby technického rázu překonám, dostalo se mi akorát brutálně nesympatických postav, nechutného zlatohnědého filtru, který mi byl proti proti srsti a tak dále. 

    • Lukyz

      Bohužel jeden z nejhorších PC portů, ale např. pro mě nejlepší GTA. 

      O kolik byl promakanější gameplay a fyzika tady už někdo postoval, ale ta drsnější, tmavá a chvílemi až nechutná podoba Liberty City si mě prostě získala. Navíc mi přijdou bližší postavy z východu, který se snaží začít znovu a nějak se protlouct než typickej hiphopovej gangsta, cholerickej, znuděnej fotr od rodiny a jednouchej psychopatickej redneck odněkud za LA. 

      Navíc měla hra dost specifickej smysl pro humor oproti předchozím dílům nebo i pětce a mě to prostě sedlo. Bohužel, port je opravdu tak zmršenej, že to vypadá 3x hůř než pětka a 6x hůř se to hýbe, což je strašná škoda.  

    • Ja mam nejradeji CJ ze San Andreasu. Dneska ta hra vypada hrozne, ale tehdy jsem to bylo super. GTAIV mi taky nikdy poradne nejela, taky spoustu veci resi vzorkovanim a vypada to hnusne, i kdyz to jede. Ale hlavne, pro Cecha neni zajimave hrat jako pristehovalec z vychodni Evropy. Postavy z GTA5 jsou vyrazne lespi. Ale samozrejme, ne moje. Ale nejvic mi dneska vadi, kdyz to hraju znova, jak drsne naskriptovane vsechno je. Jak desne nektere ty mise jsou. Zmackni tohle, ted tohle, pak tamto. O tom prece open world neni. To ma byt 'sezen X' a nezajima me jak. 'Zabij Y' a nezajima me jak. RDR2 v tomhle zdarne pokracuje, tam je mi navic hlavni hrdina taky dost nesympaticky. Zahral jsem 3 mise a sup do onlinu. Tam mam vlastni postavu, vlastni program, a mise jsou jednodussi a otevrenejsi. Online je to, co GTA5 prineslo. To je proc se porad hraje.


    • mikezz

      Mne zas prišli totálne nesympatické postavy v GTA V (všetky tri). Niko a hnedozelená atmosféra Liberty City sú pre mňa stále top, nezabudnuteľný zážitok. S rozbehnutím hry som mal problém pri vydaní, potom už fungovalo všetko bez problémov.

    • Mart9

      Já jsem to bez problémů odehrál na PC z roku 2010.

      • twicer

        No vidíš a já stím měl problém na všech 3 pc v době kdy to ještě stálo za zahrání.

  • Kvůli Games For Windows Live dnes nejde nikde koupit PC verze Fable 3...

    • Tak kvuli tomu asi nikdo neplace :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit