Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn
    Jsem jediný, komu přijde zcestné, ať už v článku, nebo tady v diskuzi, jak např. píše hned pode mnou stoupeek, spojovat tuto hru se Scottovým filmem Alien, když je pojmenována podle a inspirována Cameronovými Aliens, kteří se krom ústřední hrdinky a Alienů liší od Scottova filmu snad ve všem (v mých očích k lepšímu, první Alien mi jako žádný zázrak nepřijde, až na uvedení do geniálního univerza xenomorfů, a naopak Aliens mi přijde jako jeden z nejlepších filmů všech dob).

    Takže pane Stoupeek, proč by se propána chtěl tým vůbec přibližovat filmu Scotta, když je jejich hra pomyslným pokračováním Cameronových Aliens?
  • LamacJoysticku
    No tak na to hoši myslete. To je jasný, že za vším je něčí spousta práce a pak třeba zklamání až třeba křivda, když musí číst komentáře věhlasných kritiků, kteří nic jiného než hru se slovy neumí. Viz třeba Rejžek atp.
  • stoupeek
    Už nejsem takový optimista a spíš předpokládám, že přes ušlechtilé snažení celého teamu, co nejvíce se přiblížit atmosféře Scottova Aliena, bude tato snaha zabita tlakem marketingového oddělení a bude z toho klasická tuctová AAA mainstreamovka. Nakonec všichni zapláčeme.

    Ale naděje umírá poslední. Radši si budu myslet to výše psané a pak nebudu zklamán. Buď mě to potěší, nebo budu moct tvrdit "já to říkal".:)

    Od Promethea taky raději nečekám nic světoborného...pro jistotu:).
    • Hanzales
      V téhle smutné souvislosti (marketingového oddělení) mně napadl KickStarter. I když k tomu zatím vzhlížim všelijak a důvěru jsem vložil zatím akorát do pCars, což funguje na stejném principu, v budoucnu by něco podobného mohlo ještě těm nenažraným korporátním herním společnostem zatopit pod kotlem. Pokud my hráči, co nechcou interaktivní filmy, nebo stále více se zjednodušující principy ve hrách nevymřeme a budeme podporovat menší nadějné projekty, snad bude zase lépe. Pak ale opět nezbývá než doufat, že takový tým pak nezkoupí zase nějaký větší moloch :/ Druhá vlna je ještě pirátství na všech platformách, ale to je jiný příběh. (jsem ho nakousnul výše v časoprostoru)
      Pár těch videí z Colonial Marines mně taky vystrašilo, ale pořád v hloubi doufám, že to nebude nakonec tak zlé a něco se do vydání zárověň ještě změní. S Prometheem jsem na tom stejně. Ať už to dopadne všelijak, prej by to mohla později spasit Directors Cut (aspoň to psali na csfd) :)
      • Když jsem byl teď na Avengers, tak před filmem při ukázkách Promethea jsem zavřel oči:). Nechci o tom filmu vědět nic a netěšit se..........

        U Kickstarteru se bojim, že se za chvíli roztrhne pytel s novýma projektama, které budou chtít takhle začít. Což bude dobře do chvíle, než bude velké procento ztroskotaných projektů a lidé si začnou rozmýšlet, jestli dají příspěvek na něco, co má pravděpodobonost 25 procent že to vyjde. Ale držim palce, aby se to nestalo.
    • GlaDOS
      Já už prostě nemám chuť příliš věřit vývojářům. Pak ani nebudu zklamán. Pravda, sice jsem hru nehrál ale z videí si myslím, že to bude Aliens x 1000 + klasická marketingová omáčka. Nemám problém s filmem Aliens. Ten je jeden z mých nejoblíbenějších a myslím, že tam bylo Vetřelců tak akorát na hraně ale čeho je moc... No uvidíme. Nebudu si dělat naděje a třeba pak nebudu zklamán.
      • Hanzales
        Hele to je ale správný přístup. Já to tak dělám pořád a vždy jsem přinejmenším mile překvapen ;o) Třeba Deus Ex HR mně dokonce i téměř nadchnul. Bohužel i tak se najdou případy, kdy jsem překvapen nemile. A tady zase narážíme na pirátství, které i když je ve své obludné prozřelosti zlem, má i své nitky, které jsou v tomto dnešním cybernetickém průmyslu, jak se vyvinul pozitivem. Tak jako tak doufám, ale stále obezřetně, že Colonial Marines dopadnou přinejmenším lépe, než AVP. To sice na první zahrání nebylo zlé a ultra obtížnost s jedním životem mazec, ale absolutně ta hra ve mně nic nezanechala a práší se na ní někde na Steamu....
    • DangerousDave
      Prometheus je nadpriemerný scifi popkorňák s výbornou Noomi na čele, na dnešné pomery vpohode. Ale treba uznať, že oproti Alienovi alebo Aliens nemá najmenšiu šancu.

      A Gearboxu neverím, z Aliena sa už stala karikatúra samého seba a ku vzkrieseniu bude potrebné omnoho viac ako to čo predvádza Gearbox alebo čo je v možnostiach tohoto priemerného štúdia.
      • Hanzales
        Já mám normálně na ten film strach jít :D Ať přemýšlím jak přemýšlím, vlastně přemýšlet nemusím a Alien + Aliens u mně patří mezi top dva filmy vůbec. Tedy mezi sci-fi akčními filmy a filmy tyto prvky obsahující. Pak jsou samozřejmě ještě jiné filmy a teď rozhodně nemyslím ty, kterých je na netu nejvíc ;o)
  • Výborně napsané.
  • Ouu...dalsi clanok od Pavla a dalsi ktory v sebe obsahuje nejake to "tajomstvo"... uz ma to docela zacina stvat, ako co clanok to sa dozviem akurad co zazil uber cool Pavel, ale v podstate sa to nedozviem lebo je to "tajomstvo"...

    Sry Pavle, ale mne tieto Tvoje clanky pripadaju skor ako chvastanie, a nie normalne dojmy, resp. informacie. Takze nabuduce, az budes mat nieco, co nam vlastne ani nechces povedat, nechaj si to prosim pre seba... Lebo mna fakt nezaujima, ze Ti tam zase niekto povedal nieco, co "akoze" nemozes povedat. Moc dik.
    • Četl jsi to vůbec?
      • Jop "co mnelo zustat na terase, zustalo na terase"... Minuly clanok zase nejaka super uber cool historka ktoru nam nemoze povedat...

        Mozno ked aj v tretom blogu napise, resp. vlastne ani nenapise, dalsiu "tajnu" uber cool prihodu, tak Ti to viac udre do oci.
        • Ano, "co mělo zůstat na terase, zůstalo na terase". A následně je to, co mělo zůstat na terase, v dalších odstavcích napsané.
  • mirekdusinojc
    Amen

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit