Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    a už mě teda bude někdo schopen říct, co je na těch hrách od nintenda tak super? Žádný trolling, ale já prostě nechápu, co je na mariovi tak překvapivýho.... tento rok byly mnohem nečekanější kousky
    • 0011
      Nintendo dělá skvělé i průměrné hry, vyloženě špatnou jsem ještě nehrál nicméně netvrdím že neexistují, ale zrovna tahle není od Nintenda ale od Ubistoftu. Překvapivé je na tom hlavně to, že nejvýdělečnější frančíza na světě s nejvíc prodanými kusy propůjčila po špatných zkušenostech z minulosti s různými edukativními pokusy svoje postavy firmě mimo Japonsko a ještě navíc Ubisoftu. Dál je na tom překvapení mix těchle 2 frančíz, to že to je tahovka ve stylu ufo, což je u Maria taky poprvé a to, že tenhle šílený mix je skvělá hra. Pokud se chceš bavit co je skvělé na hrách od Nintenda, musíme se bavit o konkrétních hrách, ale obecně je to mimo jiné i tím, že je neobětují peníze do marketingu na úkor peněz co jde do vývoje. Jinak ne všechno co má na sobě napsáno Zelda nebo Mario je od Nintenda, stejně jako dodneška marně lidem vysvětluju, že Baldur's Gate není od Black Isle a Total War není od Segy
  • já jsem byl loni nejvíce překvapen Personou 5. A jsem jí překvapen i letos. :)
  • SalemCZ
    co je na Hellblade překvapeného? hra o které se vědělo už několik let a vycházeli každou chvíli deníčky.
  • Na Hellblade: Senua’s Sacrifice mě spíš překvapilo, jak extrémně nudná chodící "hra" s opakujícím se stáe stejným otravným puzzlem mohl tak bodovat.
    • Nemam rád a nehraju walking simulátory, ale zrovna tady bych byl radši, kdyby tam ty herní prvky nebyly. Co se týče puzzlů, chápu, že to mělo přiblížit potřebu psychotiků ve všem hledat vzorce, aby se nějak zakotvili v realitě, ale do hry se jim to fakt moc implementovat nepovedlo. O soubojích se dá říct v podstatě to samý.
    • Souhlas.
  • Kravicka
    blbost
    blbost
    blbost platforma
    dobry
    blbost
  • Kolik zařízení vlastně musím mít abych si plnohodnotně zahrál? PC, PS4, tablet, Switch, Wii U... Lidi probuďte se. To takhle přijde firma a řekne si: "Vyrobíme další zbytečný hw a vydáme na to pár exkluzivit." a lidi to kupujou.
    • Na plnohodný zahrání stačí i 20 let starý pc.
      Je to jen zábava, není to podstata života.

      Jinak pc na mmorpg, ps na souls hry a swich na Zeldu.
      Víc času stejně člověk mít ani nemůže.
    • Pokud Switch dostane lepší zpětnou kompatibilitu, tak kombo PC + Switch. PS4 pokud ti jde o Bloodborne, jinak tam toho tolik převratného není.
      • PS4 exluzivity:
        Uncharted 4 (+DLC The Lost Legacy), Persona 5, Bloodborne, Horizon Zero Dawn, Gravity Rush 2, Infamous: Second Son, Infamous: First Light, Until Dawn, Ratchet & Clank, The Last Guardian, atd.

        Brzy taky uvidíme další exluzivity:
        God of War, The Last of Us part 2, Detroit: Become Human, Death Stranding, Days Gone, Spider-Man, atd.

        Dále ještě můžeme připočíst hromadu remasterů exluzivit ze starších konzolí (pokud vás minuli):
        Heavy Rain, The Last of Us, Uncharted The Nathan Drake Collection, God of War 1&2, Final Fantasy X & X-2, atd. atd.
        ----------------------
        Shrnu vám to: Ne, Switch nenahradí PS4!
        • to je dost jednostraně zaměřené a žánrově chudé portfolio her
          • Konzole byly vždycky žánrově omezenější než PC.... primárně akční hry, arkády, sport a jrpg.

            Každopádně mě baví ten místní sony fanboy rage. Jakmile je nějaká kritika nebo tě ten typ her nebaví, tak si to automaticky nehrál. :D Co jim taky zbývá, když jsou přesvědcený, že exkluzivní = objektivně nejlepší a pokud nesouhlasíš, tak závidíš. V psychologii se tomu říká projekce...
            • Jistěěě... díky, že si potvrdil můj předchozí post. Sonyboy, co vidí lidem do hlav a myslí si, že exkluzivita = objektivně nejlepší a všichni se musí nadělat do kalhot...
            • Lidé, co skutečně hráli Uncharted 4 nikdy neřeknou, že to přestali hrát, protože je to nebavilo. To je fakt.

              A ti, co to tvrdí, nejsou lidé ale jsou to trollové *3*
            • Nevím o tom, že bych soucítil s místním trollem. Máš asi nějaké halucinace, nebo se mi spíš jen zoufale snažíš něco podsouvat. Spíš bych to ale viděl na nějaký kvalitní materiál, protože máš očividně problém s krátkodobou pamětí:

              "S určitostí můžu říct, že všichni lidé, co na internetu tvrdí, že si Uncharted 4 koupili, ale pak to přestali hrát, protože je to nebavilo, ve skutečnosti Uncharted 4 nikdy nehráli."

              'Všichni lidé". O nesmyslech bych radši pomlčel. Doporučuji zajít k lékaři. Viděl bych to na schizofrenii.
            • Problém není v tom, jestli je hra exluzivně na PS4 a nebo PC.
              Problém jsou "wannabe", co prohlašují "Já všechny ty hrál, ale byly tak nudné, že jsem ani jednu nedohrál".
              Plně chápu, že soucítite s ostatními trolly, když je někdo nachytá při lžích... ale většina lidí nerada čty plané nesmysly.
            • asi tak, já bych si tu PS4 klidně koupil, ale zatím mě žádná z exkluzivit ani trochu nezlákala
          • Ten list samozřejmě nebylo portfolio mých her. Byla to výběr (některých) EXLUZIVNÍCH her na PS4. Z toho by mělo jasně vyplívat, že ten výber bude dost omezen.
        • Kromě Bloodborne a Persony mě polovina nezajímá a polovinu jsem koupil a po chvíli otráveně vypnul. Jsem zvědavej na Death Stranding a Ghost of Tsushima a netvrdim, že Switch ti nahradí PS4, ale v zásadě souhlasim, že ty exkluzivity za moc nestojí. Lidi, který většina těch her baví, mají celej rok co hrát a to nikomu neberu, ale pro spoustu lidí jsou to prostě nezajímavý hry, který by jako multiplatformní tituly měly daleko menší věhlas.
          • Zajímavý. Nějak pořád nevidím ty tvoje hry. Že jsou konzolovky zaplevelený stupidníma QTE jsem bohužel zjistil až při jejich hraní. Když na mě vybafly hned na začátku God of War, vybuchl jsem smíchy. Každopádně to máš hezky nakoukaný z youtubu. Gratuluju.
            • víš já tady na rozdíl od tebe netvrdím, že mám PS4(i když ho mám), já si tady nehoním triko, že mám půlku exkluzivit, přitom máš ve finále howno, já nepotřebuji nic dokazovat, jelikož jsem si tady triko nehonil. Snad chápeš tento rozdíl...

              Nedělej ze sebe dál blbce pro Krista pána...
          • hod sem trofeje ty kecko, at nam ukazes kolik, jsi to nahral na tom PS...
            • ono to jde udělat tak, že si vyfiltruješ only Games v Library a uděláš screen, takhle by to bylo daleko přesvědčivější...
            • Gary
              To je divný. Mně se krabicovky i ps+ hry na PSN profiles normálně zobrazují.
            • já tu rozhodně nebrečím, já jsem tady usvědčil lháře :) Povídej se pořádně, kdo tu kope kolem sebe :)
            • všichni ne, většinou jen ti co tu trapně failují při trollení a brečí kvůli zlé PCMR a zároveň při tom vykazují silně japanofilní tendence *4*
            • všichni vlastníci konzole jsou Femto, všichni PC anonymové s PS4, kteří mají půlku exkluzivit jsou letadlo, že? Nenech se vysmát, hlavně lolo a reaguje haha. Fakt nenápadné...
            • klídek Gary, to je místní CPR elitář a trollík femto, nekrmit, nehladit
            • Ginger: Já tam krabicovky a hry z ps+, který se normálně zobrazí v knihovně nemam.

              A vy dva šašci si uzavírejte, co chcete. Začali jste mi tu nadávat a osočovat mě, že ps ani nemám, protože jsem vyjádřil svůj názor a když jsem s váma utřel podlahu, ukázalo se, že ho nemáte vy. Jako trolling dost ubohý a pokud to nebyl ani trolling, tak jste fakt případi.
            • "Kdybys ho měl, tak bys věděl, že se tam zobrazujou jen hry koupený ze storu."
              Cože???
            • Ukončeme tenhle zbytečný hate war a shrňme to:
              Garryho kecy, jak aspoň polovinu těch PS4 her hrál, ale moc ho nebavili a proto je přestal hrát, byly lživé. Přesně jak se očekávalo, tak to byl jenom další troll, co chtěl ovlivnit diskuzi svými mlživými kecy.

              Peace
            • "A konkrétně žádný Uncharted jsem si ani nekupoval, protože mam na ty hry stejnej názor jako n."

              Přitom nám ukazuješ na screenech Order 1866 a ještě více interaktivní Until Dawn. Děkuji, že jsi nám potvrdil všechny teze. Ty teze myslím, že jsi ulhaný agresivně impulzivní PC nerdík.
            • Přesně jak jsem čekal. Sám psko nemáš a dál meleš nesmysly. Kdybys ho měl, tak bys věděl, že se tam zobrazujou jen hry koupený ze storu. Měl by ses léčit, chudáku.

              A konkrétně žádný Uncharted jsem si ani nekupoval, protože mam na ty hry stejnej názor jako n.
            • @derp

              asi by sis mel prohlidnout statistiky primo od vyvojaru, kolik lidi hry dohrava

              i takovy bezmozkovy tydytoviny jako uncharted 4 vetsina lidi nedohraje
            • wtf? Co tohle je za důkaz? Si spíše nám potvrdil, že jsi hrál z těch exluzivit howno, nebo, že jsi někde vytahl tyhle images. říkám hod sem profil, at tedy projedeme, co tam mas za hry a kolik z nich jsi odehrál, vždyt tam nemáš ani tebou proklamovanou Personu.

              *15*
            • https://imgur.com/a/qQYhe
              https://imgur.com/a/HcHha

              Samozřejmě nejsem attention whore a nemám veřejnej profil. Tohle jsou jen digitálky. Padlí na hlavu rozhodně jste. Teď mi ukažte svoje hry, protože já vám ty vaše playstationy nevěřím. Jste nějací lháři píšící z mobilu, kteří sní o tom, že jim jednou máma koupí psko.
            • tak to je samozřejmě jasné, pravě proto po něm chci trofeje, protože je to typický PC lhář. Nakoupí všechny exkluzivity, pak je hraje půl hodiny a přestane ho to bavit? WTF? Tomu jako někdo věří? To si myslí, že jsme úplně padlí na hlavu?
            • ^ Garry, tady eee dobře poukázal, že nejsi moc důvěryhodný s tvým tvrzením, že jsi polovinu těch her koupil, ale pak jsi je přestal hrát, protože tě nebavili.
              Spíš jsi ty hry vůbec nikdy nehrál (a ani nekoupil) a jenom kecáš.

              Dám jeden příklad: S určitostí můžu říct, že všichni lidé, co na internetu tvrdí, že si Uncharted 4 koupili, ale pak to přestali hrát, protože je to nebavilo, ve skutečnosti Uncharted 4 nikdy nehráli.
            • tak sem hod svuj profil, ne? at ti vsichni veri...
            • Ne všichni, co hrajou na playstationu, jsou nekritický fanboyové. Vítej v realitě. Mě to nebaví a nepotřebuju si racionalizovat špatnou investici. A nemam rád mechaniky typu osel za mrkví, takže ani nevim jakou trofej mam v Bloodborne, protože je mi to uplně jedno.
        • Fantastická Yakuza, úchvatný remake Shadow of the Colossus a dechberoucí Journey bych vypíchl z toho, co jsi zapomněl :)
    • ringmancz
      pokud to máš v hlavě v pořádku, tak si plnohodnotně zahraješ klidně jen na jednom zařízení
      • jj PS4...
    • Je paráda, když si člověk může dovolit všechny platformy, které na hry využije a nemusí brečet po fórech, co? *14*
    • 1.) PC master race!
      2.) PS4
      A zbytek je jenom pro lidi, co neví za co vyhodit peníze. Jsou to jejich peníze, radši ať si koupí další zbytečnou konzoli než aby to spláchli do záchodu *5*
      • Já si po dlouhý době, co jsem na konzole nesáhl, koupil PS4 kvůli exkluzivitám, protože jich má fakt hodně, ale další generaci opět vynechám, protože mě za celou generaci zaujaly zatim jen 2 hry, z nichž jsem jednu ani nedohrál a to jsem si jich koupil asi 20. Původně jsem si chtěl koupit Xbox, takže mohlo bejt hůř, ALE to neznamená, že to musí bejt pro ostatní nutně zbytečný konzole, ty arogantní pi pi pikaču.
  • MickeyMutant
    Tři největší překvapení roku jsou
    1) úspěch Switche po Wii U,
    2) fenomén PUBG a
    3) to, co předvedla EA se Star Wars.
    • Tilwaen
      3) není zas takové překvapení. Spíš je překvapením, že jim to hráči tentokrát nesežrali.
      • MickeyMutant
        Jo, to k tomu právě taky počítám, to pohotové stažení ocasu.

        I když je podobně otrávenejch mnoho dalších her, tady se definitivně utrhlo ucho. Překvapením je tedy hlavně ta míra rozjebanosti, a nakonec i to, že si třeba Disney takovou značku zavčas nepohlídal. Plus bizarní damage control vymknutý z kloubů. Je to několik dílčích překvapení dohromady*4*
  • PUBG sorry jako, nejakej mario na to nahony nema
    • SalemCZ
      PUBG by mělo vyhrát cenu za nejvíc nadhodnocenou hru.
  • Veskoslav
    Pro mě osobně je to Prey. Mario jsem měl možnost hrát a pokud člověk opustí to, že je to od Nintenda a hraje se to dobře, tak zjistí, že defacto je to docela povrchní a takticky docela nudná záležitost, kdy prostě je příliš málo možností a schopností jednotlivých "vojáků". Jako blbina dobrá. Ale cenově opět klasické Nintendo. Druhé překvapení a zároveň i pomyslné "2. místo" je pro mě Hellblade: Senua’s Sacrifice. Ať už zpracováním příběhem nebo prostě tím, jak málo lidí na tom spolupracovalo. Třetí a bronzovou pozici překvapení roku 2017 je pro mě Cuphead, kdy jsem se bál, že grafika zastíní hratelnost. Ale perfektní plošinovka.
    • Coffin.Corner
      Prey se mělo dostat minimálně do užšího výběru.
    • A hele veska. Expert co tady vykrikoval pred rokem jaky bude switch prusvih. Prekvapko co, experte.
    • 0011
      Zajímavý list, já jsem prey nedohrál, ne že bych ho považoval za špatnou hru ale už jsem prostě těhle klonů shocka přesycenej. A Jenom upozorním že ač Nintendo králíky dozorovalo, tak je to počin Ubisoftu. Btw máš switch nebo si ho měl půjčený?
      • Veskoslav
        Půjčený, ale jakmile půjde kolem 7 sehnat nový, tak pořídím. Do letadla a vlaku ideální. Jenom ty ceny her, to by se už Nintendo mohlo vzpamatovat, protože chtít za Skyrim 1400 je hnus.
        • 0011
          Hm tak tos prošvihnul šanci, na konzolistovi Pan T psal že ho měli v olomouckém globusu Mario bundle za 7490 Kč a asi nejen v Olomouci. Za sebe nelituju ani za plnou cenu, obecně má nintendo hry drahý ale pokud jako já kupuješ sběratelky tak ty už mi tak drahý nepříjdou a jsou bohatý obsahem, hlavně ty na 3ds (pokud je ovšem nevykoupí zelenej mimozemšťan a neprodává je o litr dráž než měla být původní tržní cena *16*) sběratelku na Xenoblade Chronicles 2 seženeš za 2 litry a kromě nádherného balení je tam steelbook, artbook a soundtrack, akorát nevím jestli by tě bavila hra, mě bavila extrémně ale sto lidí sto chutí
          • Veskoslav
            Já se prvně chci vrhnout na králíky až budou v akci, pak Splatoon 2 a nakonec tu Odysejku:) Pak se uvidí, třeba do té doby vyjde nová Bajonetka.
        • ringmancz
          do vlaku beru, ale do letadla? to někám lítáš co týden?
          • Veskoslav
            Za poslední dva měsíce 10 krát v letadle (*2, protože člověk musí i zpátky:-D):)
            • Veskoslav
              Neznám nic zbytečnějšího než tablet v dnešní době. Na práci (psaní, Excel a obyčejnout kancelářkou práci) mám ultrabook. A na hraní fakt nechci patlat po displayi. Kdysi jsem měl PSP, ale to je zastaralé, Vita mrtvá.
            • A proč si nekoupíš tablet ale podporuješ tenhle zbytečný hw?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit