Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to mi ho teda vyndej, možná tomu věnuju další 3 hodiny. way to dump 35 €.

  • species
    Vzdycky zaboli u srdicka videt, za meho mladi vedouci, serii nyni pouze tupe sledovat trendy ostatnich. Mno co, porad mame 1942ku.
    • patr

      Ako hej. Battleroyale neni zly ale BF by vedel prist s novym modom, konceptom.


      Obsadzovanie bodov a b c d je trochu blbost podla mna, neriadeny chaos. Uplne v pohode by mohol fungovat podobne ako stare Renegade.  Cize zakladne s budovami, zbombardujes zasoby, letiska, konvoje atd a bude to mat nasledky.  Fajnove pingovanie po vzore apex, aby hraci vedeli jednoducho a rychlo hrat tymovo. Bola by to zabava vymyslat rozne postupy ako im odstavit letisko, municny sklad apod. Proste prvky ako v rts strategiach.  Zakladne, zasobovacie trasy, obranne veze atd


      Jednoducho hraci by boli nuteni spolupracovat pri dobijani zakladni. Chranit artileriu a pomalsie zranitelne jednotky, odstavit protivzdusnu obranu atd.  Z takej hernej naplne by som mal radost, nicit hracov a ciele. A ne obsadzovat body a b c d e f g h i j k l donekonecna

      • Battlefield má být Battlefield. Tahle hra měla svůj koncept, co jinde nebyl, ale to už je dávno. 

        • patr

          Neviem. Mna to nebavi respawnovat sa medzi 100 hracmi a obsadzovat body a b c. Ako hrac jednotlivec nemas ziadny prakticky dopad na priebeh hry.   Si tam len do poctu.

          Podla mna zastaraly koncept.  Bojisko si viem predstavit aj inak.  

          • jindra.veliky

            proto jsou ve hre cety, a dobra ceta dokaze otocit vyhru

    • je to tak. první bf byl úkaz z čistýho nebe, pamatuju si jak jsem jako malej kluk hrál 1942 jen tak sám, proti AI, ani nevim jestli tam byla kampaň, já si jen vždycky pustil mapy co jsem měl rád a děsně mě to bavilo. měl jsem to 100% upirátěný, nedal jsem za to ani korunu, nebyl tam mulťák ani žádný featury, nedejbože skiny, a vydržel jsem u toho desítky hodin.novej bf si kupuju jen kvůli nostalgii co ve mě budí ten main theme song.. pak to hraju vždycky dvě tři hoďky a vidím ty mapy a to mi stačí.

      • Jack1947

        Mě se líbila potažmo v BF2 ten mod na 100 nebo 200 vojáků to pak byl masakr!

        Jinak přesně to jsem měl od bratrance pálenku, pak i snad ten datadisk ? Sp nemělo kampan ale ty mapy šli postupně za sebou tak to navoozovalo ten dojem že se něco hraje ale bez příběhu a vsvětlivek.

      • Upřímně, je otázkou, jestli to také není i věkem....

  • Veskoslav

    Ono to není žádná výhra. Ta hra má méně hráčů jako BF I nebo Anthem...

    • patr

      Tiez mam zly pocit ze bude malo hracov.  Lepsie ze je tam 64 limit. Na cod to uz citit, hlavne pc. Este ked vysiel free to play apex.

      Ono aj v Blackoute na pc citit ze to hraju stovky hracov, hlavne cez den kedy dlhsie cakas aby sa naplnila lobby.  Ja som tam stretol velakrat znamych streamerov, takze to nehraju statisice hracov.  Stovky, tisice max.


      Myslim ze  by to malo byt free to play aj na cod.  Lebo na br treba vela hracov. Nikoho nebavi vyckavat v lobby, potom zacnu ludia odchadzat. Blackout, Firestorm by bol free to play s odkazom na zakupenie plnej verzie.   Najlepsie keby bol na sezony v kazdom cod.  Cize na jesen by sme videli Blackout mw4 napr.  Nemozu ocakavat ze sa to zacne predavat ako pubg v statisicoch.


    • UniqueRainbow

      Blbost BF1  má 1 mil. áktivních hráčů ,BF4 má též 1mil. aktivních hráčů a BF5 má 5mil. aktivních hráčů

      • patr
        to co pises to su tak zaregistrovane ucty ale nie hraci hrajuci v tomto momente.  
        Milion hracov nema ani pubg.  
        Battlefield V bude mat tak 10 000 mozno 
      • Veskoslav

        BF V má 5 miliónů aktivních hráčů? Kde jsi proboha vzal to číslo? Celkově měli nějakých 7 miliónů kopií. A to by byla jedna z nejúspěšnějších her historie, kdyby měla 5 miliónů aktivních hráčů 5 měsíců po vydání...A hlavně by se tím EA dost chlubilo. Takže můžeš mi říct, kde jsi ty čísla vzal? Ještě napiš, že Battlefront má 500 000 aktivních hráčů a bude "dokonáno".


        Mimochodem kdyby Bf1 měla 1 milion aktivních hráčů, tak by byly servry plné. Což vážně nejsou...(bavíme se o PS4 a pc)

        • jindra.veliky

          blabla Vesloslave... když behem dne zapnu BF1 (v dobe kdy lidi pracujou) tak bezi par serveru, bf5 jich ma desitky...to je snad jasny, ze ma bf1 vetsi prodeje, ale drtiva vetsina hrala pred lety nebo uz je na petce a taky ta hra stala se vvsim vsudy 250,- takze to spousta lidi koupila, parkeat zapla a the end


          ji ak mam radsi taky jednicku, kela to byt reakce na to ze bf1 je hranejsi

      • Jo, ale kolik z toho je % na pc? Pokud to tahnout hlavne konzole, tak to uz tak moc svetle nevypada, coz?

    • TIRsk

      Tento mod moze prilakat dalsich "kupcov" :)

      • Veskoslav

        Ti, co chtěli placený BR, jsou u PUBG nebo posledního CoD, zbytek tvrdne u ostatních BR F2P her. 


        Jo, až bude v akci jako BF1 za 5 euro Premium, tak pořídím do "sbírky". Ale když EA řeklo, že když se nelíbí feministické srance, tak ať nekupujeme, tak jsem je poslechl.

        Jediný důvod pro přechod na BR v BFV jsou vozidla atd. Ten trailer vypadal na to skvěle. Ale kdo bude "riskovat" s EA, nechť podepíše ďáblovi úpis:) 

        • jindra.veliky

          tech duvodu je vic, vozidla, destrukce, wwii, lepsi strileni nez v pubg/cod + jestli budou i v BR modu funkce (medic, support...)

      • Jack1947

        Jedině pokud by to dali frytuplej, i když pochybuji zrovna BFV moc lidí nenatáhne...

  • eh... why not... #traktor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit