Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pitwo
    PCcakri, konzolisti... vseci ste len uplakanci :D Nepaci sa ti? nekupuj :P Mne hra slape na pc jak po masle .)
  • Nekupuj multiplatformni hry! Nekupuj je, nebo se z toho zblázníš!!!
    • Minimálně na PC
      • Kdyby se tím pravidlem řídili i konzolisti, tak nemají co hrát:-)
  • Starfish - za to jak tahle srajda jede na PC můžou konzolisti? PCčkáři si za to můžou sami, protože hry předobědnávají jako mentálové a ty jsi jeden z nich, tak sklapni, zalez a vůbec se nevyjadřuj...
    • Kde to žiješ, v blázinci pro konzolisty a konzolisti asi ne přeobjednávájí jako mentálové že ? Přijdeš mi jako naprosto vygumovaná !
  • Ja som dohral hru na 100% na PC a nemal som s nou bacsie problemy.. za 60h mi asi 3x padla a fps sa drzaloz cely cas od 50 do 60 na full detaily. Staznosti ludi mi pridu prehnane. Na DLC sa mrte tesim!! :)
    • No vidis a ja jak sednu do badmobilu tak to mam nehratelny a stiznosti mi prehnane neprijdou.
  • Hele tohle neni zas tak špatné DLC. zajímá mě herní doba ale Classic Harley a Joker jsou pro mě velké plus.
  • Angry Joe to rozjede na full jenže a) 980 2xSLI, b) pořád mu to padá, dokud tohle neopraví tak si můžou DLC strčit do Batcave.... Na tuhle hru jsem se fakt tešil, ještě že nepředobjednávám, i když mám fakt beefy PC, tak tohle nekupuju (ne "nezkoušel jsem to" -oblíbená výmluva pirátů, hry zásadně kupuju na zjištění technického stavu stačí mrknout na youtube na performance testy nebo recenze), dokud to neopraví a za tuhle prasárnu by ty DLC měli dát zdarma a to pro všechny i konzolisty jako omluvu za FPS dropy
    • Proč i pro konzolisty? Konzolisti přece koupí všechno a jsou ochotní platit za hru mnohem vyšší a prakticky neměnnou cenu a na to prodejci spoléhají. Jenom díky tomu běží a vypadá Arkham Knight na PC tak jak vypadá. Původní Batmany jsem hrál na svém pár let starém notebooku prakticky na maximální detaily a teď když mám konečně stroj co zvládne poslední pecky na ultra nemůžu si zahrát posledního Batmana ani na medium a ještě to padá? Super.
      • Omg a proč bych jako konzolista neměl platit např. za Arkham Knight plnou cenu hned po vydání, když je ta hra podle všeho fakt pecka a zaslouží si to? Protože zprasili port na PC? To mě sice vůči tobě může mrzet, ale jinak mi to může bejt fakt úplně jedno. Nějak nechápu proč mě vlastně obviňuješ z toho, že ti ta hra nejede.
        • Ty reagujes na veci ktere jsou jenom v tvoji hlave *1* , tys tu hru vyrobil ? Pokud ano tak te obvinuje opravnene. Plnou cenu platis na pc, ty platis plnou cenu + poplatky svym korporatnim panum.

          "Ja sem velkej kluk a budu utracet za co chci" Tohle jde defensivni postoj do ktereho se prepne kazdej simpleton kdyz ho konfrontujes s objektivnimi argumenty, ktere nechce nebo neni schopen pochopit. Prikladem nepochopeni budiz tve naprosto nesmyslne prirovnani k luxusnim automobilum(to s premierama uz je bliz ale porad to nedava smysl) .
          • Jenže já tu ty objektivní argumenty nikde nevidím. "Konzolisti přece koupí všechno a jsou ochotní platit za hru mnohem vyšší a prakticky neměnnou cenu a na to prodejci spoléhají. Jenom díky tomu běží a vypadá Arkham Knight na PC tak jak vypadá." reagoval jsem na tohle. Z toho mi prostě jasně vyplývá, že kvůli tomu, že já zaplatím za tu hru 1500,-, tomu člověku ta hra na PC neběží :D to je přece naprosto absurdní. Proč bych za ní ty peníze nedal, když MĚ ta hra běží naprosto bezproblémově a je super?
            • Problem je v tom ze my se nerozcilujeme, ale argumentujeme a casto i dobre minena rada vyvola u simpletona nepricetny hnev a rev "JA VELKY KLUK JA PREDOBJEDNAT COKOLI JA CHTIT" !
            • Legrační je, že já nikdy žádnou hru nekoupil dokud jsem nepřečetl recenze, nikdy jsem nic nepřeobjednal, maximálně nezávazně, zas tolik rozhazovat peníze si dovolit nemůžu. Mě prostě jen připadá vtipný, jak se tady někdo rozčiluje nad tím, že někdo nějak utrácí SVOJE peníze. Chápu, že to možná ostatním hráčům třeba škodí, ale jediný co s tím můžou dělat je říct si to tady v diskuzi. Pro ě za mě ať si někdo předobjedná třeba 467441x kopii PC verze dalšího Batmana, já rozhodně nikde v diskuzích nebudu křičet, že to je hlupák.
            • Prvni odstavec je snad jasnej a v tom druhem sem reagoval na tvuj prispevek o predobjednavkach (fakt ze to musim vysvetlovat mluvi sam za sebe)
              Existuji hromady duvodu proc predobjednavky skodi jak celemu prumyslu tak jednotlivym zakaznikum ale kdyz to nekam napises tak se lidi zacnou urazet protoze namaji cim oponovat a vzdycky to skonci u kriku "ja muzu utracet za co chci a fakta me nezajimaji".
      • To není chyba konzolistů ale předobjednávajících bezmozků (což může být jak PC hráč tak i konzolista) a nebo bezmozků co kupují aniž by počkali na první recenzi kdyby lidi aspoň počkali na recenze, zaklínače jsem koupil pár dní po vydání, ale to už na netu byly desítky recenzí. Pokud někdo kupuje hry bez přemýšlení tak je to za a) hlupák, za b) jsou to peníze jeho rodičů, v obou případech je to zkáza průmyslu
        • Předobjednal jsem si Zaklínače 3 za a) nejsem hlupák za b) vydělávám si sám. Ta tvá teorie má mouchy. *3*
          • U zaklínače se dalo předpokládat, že to nezmrví, se svými penězi si samozřejmě můžeš dělat co chceš, jestli sis předobědnal jednu hru na kterou si se těšil ok, jestli si předobědnáváš notoricky, tak tím kazíš herní průmysl, protože proč by se snažili, když mají peníze jisté, to není o tom jeden franta na netu řekl, že předobjednání je špatné(ten franta měl ale bohužel pravdu), pokud to je kvůli sběratelské edici tak to chápu i kdyby se ukázalo, že tak hra je rozbitá, protože tahle edice by mohla utéct, pokud si to nevydržel 3 dny po vydání a měl jsi obyčejnou edici tak to fakt nechápu a nepochopím to nikdy, lidi si předobjednají alieny a pak brečí jak je hra rozbitá a my co jsme se na ní tešily skřípeme kvůli fanatikům, co musejí mít preload a hrát minutu po vydání, zuby, naštěstí si valve uvědomilo nesvéprávnost těchto finančně negramotných jedinců a zavedlo systém vracení her, až tohle udělají všechny distribuční firmy tak neřeknu proti předobjednání ani popel
            • 11

              A já že cituju a ony už to jsou překroucený názory, ku*va tož to je fofr tady. Tak až si poskládáš erudovanou hlavu a neodpálí tě přitom nějaký zlotřilý korporátní agent, můžeme určitě pokračovat v tomto jinak poměrně přínosně na p*ču rozhovoru o válce a míru.
            • he/he: zajímavě překroucené názory doplněné o nevyřčené domněnky, nepíšeš náhodou proslovy politikům? Asi ale spíš ne protože:
              "u kterých projistotu absentovat nejednou problém individuálního rázu mezi stolem a strojem opět v individuálním (ne)stavu, ale s nepochybně velkým vlivem na tuhle hysterii a citem pro záchranu jinak démonickýho průmyslu"
              potřebuju pomoc nějakého dyslektika s překladem, sorry nemluvit jazyk tvůj kmen já vzdávat ó všemocný šaman/demagog/ekonom, já klanět ty odpustit
            • 11

              Takže to máme takhle. Předobjednávat je zlo, protože dostávají peníze předem...jakože... a tím je určeno, že hra půjde do p*dele z lenosti, nepotřebnosti, vychytralosti všech kolem vývoje. Navíc to není signál, jak si to hráči vlastně představují. Nějakým způsobem to bude mít vliv i na marketing, odkud se z produkčního fondu přelije do odlaďování, který nejspíše prostě prováděno není, alespoň podle nás laiků dostatečně a nemožně a hra vychází údajně nefunkční. Pokud se už někdo pro hru přece jen rozhodne, pořízení je zavázáno podle recenzí a podle individuálních názorů někoho jiného, u kterých projistotu absentovat nejednou problém individuálního rázu mezi stolem a strojem opět v individuálním (ne)stavu, ale s nepochybně velkým vlivem na tuhle hysterii a citem pro záchranu jinak démonickýho průmyslu. A to vše bez ohledu na to, kam až vliv jednoho předávání peněz předem nemůže dosahovat, když vznikají kvalitní a předobjednané porty.

              jo jo jo, je to věda....
            • he/he - ne nepominulo, ale proč platit někomu předem za nejistý výsledek? Tohle není zakázková výroba, kdyby se změnilo chování zákazníků a opravdu kupovali podle recenzí nebo aspoň reakcí hráčů "mám tu a tu mašinu, hra je rozbitá, padá, problikávají textury..." tak si tu hru nikdo nekoupí, alespoň na tu platformu, kde je rozbitá, stačil by vzít zlomek rozpočtu marketingu a věnovat ho klasickýmu betatestingu a odlaďování. Je mi jasné, že jako konzolistovi ti to je jedno, mě to jedno není i když na PS4 jsou nebo aspoň byly FPS dropy jak prase. Sice jenom moje grafika byla dražší než ps4 ale rozbitá hra mi příjde drahá i za pár stovek natož za dvanáct stovek, neměl jsem problém dát plnou cenu za Shadow of Mordor, protože to byl ukázkově skvělý port, naprostá špička optimalizované i ovládání, to samé GTA 5 a to všechno jsem si zjistil před koupí, po Batmanovi ani neštěknu dokud se neuráčí s tím začít něco dělat
            • 11

              A tvoje představa je taková, že bez těch "jistých" předobjednávajícíh peněz by tohle všeobecně jako pominulo? Takže oni mají "jisté" peníze a prostě si řeknou, hážem bobek, na reputaci s*re pejsek, hru záměrně odflákneme, palec hore.

              Pohodička. To jsme se od toho kosočtverce moc neposunuli.
            • To nebyla sběratelka, ale JRC udělali akci, že když jsi si to předobjednal snad před rokem 2015 tak si dostal klíčenku. Jen aby bylo jasno. *14*
            • Figihohuhe: o tom přesně píšu, pokud je to sběratelka, chápu to.
              he/he: ne ale firma, která udělá špatnou hru nedostane peníze, o to jde, proč bych měl svoje peníze dávat nějakým vyžírkům co to odfláknou a pak ještě drze napíšou že to neopraví(mluvím o předchozím dílu):"If we do move forward with creating a new patch, it will try to address the progression blocking bugs for players, not the minor glitches that do not prevent one from continuing to play. The issues that are not progression blockers will unfortunately no longer be addressed."
            • Líbí se mi, jak tu kážete o tom, co má kdo dělat se svejma penězma :D :D to už snad neee. Já zase nechci aby si lidi kupovali předražený auta, aby nechodili na premiéry filmů (kazí tím filmový průmysl stejně jak předobjednávky) a aby třidili odpad.
            • Předobjednal jsem si Zaklínače, protože za a) mám přečtené všechny knížky za b)minulé hry mě bavili a za c) a to je to nejdůležitější dostal jsem kovovou klíčenku hlav vlka :DD GG WP
          • Tímto krokem si minimálně posunul kontinenty zase o něco k sobě a vychýlil planetu ze soustavy. Jo chlapče, máš to tady celý na svědomí. Nesmíš to podceňovat, jinak prostě finito konec, sbohem, lidstvo v řiti. Copak dostatečně nenasloucháš místním prorokům a teoretikům? Styď se!
          • To nemá cenu vysvětlovat, prostě nějakej "slavnej" Franta na netu řekl, že se předobjednávat nesmí, tak to teď lidi poctivě papouškují, protože to ten Franta řekl...
            • V takovým případě se zdá, že ta teorie o ovcich potřebuje slušnou revizi. Jinak kdo že to vlastně řekl? Zase nějakej zlejtrotl nebo totalcosi nebo nějakej podobně hojně citovanej kašpárek?
  • Na co opravný patche? My vydáváme DLC!
    • Zkus přemýšlet, než vybliješ takovou hovadinu.
    • Vegen
      Věřím, že na odladění PC verze z většiny potřebují uplně jiné lidi, než ti kteří vytvářejí nový obsah. Navíc na tom máš lidi z Nvidie . *3* To, že se zvrzala PC verze neznamená, že přeučí všechny grafiky a managery na programátory :D
    • Na co patche? Vždyť na konzolích hra funguje víceméně bez problémů už od vydání, takže na DLCčkách klidně můžou dělat.
      • a co takhle když jsem si koupil batmana na PC? To se na to podle tebe mají prostě vykašlat a já co sem si tu hru koupil a nebyl schopen hrát déle jak 15 minut si mám k tomu kupovat DLC?
        Co je to za divnou logiku?
        • Ghost47
          DLC je práce pro grafiky, animátory, zvukaře, jediná věc, co se tam programuje, jsou skripty. Tohle všechno je stejné pro PC i konzole a funguje to.
          Nefunguje PC verze enginu, ale to je práce pro úplně jiné lidi - takže vydávání DLC nic nebrzdí.
          • skutečně? tento týden CDP ohlásil, že tento týden nebudou žádné DLC, protože usilovně pracujou na patchi .... takže " to je práce pro úplně jiné lidi" v tomto kontextu nedává smysl
          • Obzvlášť, když DLC je stejně hotové už v době vydání hry a jen se nezahrne do normálního obsahu :)
        • Logika nadřazeného konzolisty
          • Logika bez problemu hrajiciho konzolisty *3*
  • Hi all,
    The team is currently working hard on the upcoming DLC and there currently are no plans for releasing another patch to address the issues that have been reported on the forums.

    Tohle prohlaseni vydal WB u posledniho dilu *1* Tentokrat si to nedovolili ale vsichni vidime jak to je.
    Ta herni scena jde vazne do prd3le *1* ,
    • Kdyby šla herní scéna do prd3le, tak tě ujišťuju, že nerdíci jako ty by nebyli takhle vysmátí. Buď rád, že máš, co hrát, ty ptáku, jinak nvm, co bys dělal.
      • Ok dik ted kdyz jsi me ujistil tak sem prehodnotil sve postoje a nazory. Jeste ze tu mame takove osvicene jedince jako jsi ty *1* (jenom potvrzujes ze je v komunite vic a vic tupounu )
        Vyzniva jako bys nerdiky povazoval za menecene, ze by tu nekdo mel malej mindracek ?
        • Nene, jen považuju za méněcenné trapáčky, co brečí, že jde herní scéna do prdele, přitom leze ven jeden kvalitní titul z druhým. Ale ono by nebylo na co pyskovat, vid?
          • Cool decka te neberou a pro nerdiky nejsi dost inteligentni ? Musis to mit tezke. Muzes me urazet jak chces ale ja narozdil od tebe cerpam sebevedomi ze sve intelektualni nadrazenosti *1* (uz nebudu reagovat tak vic nespamuj)
            • Říct si svoje a pak nereagovat? Ty miněco říkej o dětech :-D
    • Ronox
      Až na to, že na tomhle DLC dělá WB Montreal, ale hru fixujou Rocksteady...
  • Killing Joke?
    • Jo to byla a furt je super punková kapela, tohle je spíš suicide joke
  • Ellendway
    A už tu hru opravili? Jde mi hlavně o to, že hra se na PC po vydání nedala téměř hrát... *9*
    • Ještě nedá.... a myslím si, že tohle bude další kauza ala Lords of the Fallen, kterej se přes svoje bugy nedá hrát doteď :D

      Nechápu, proč první dva díly Arkhamu se hrály jedna báseň a byly krásně optimalizovaný... A teď tohle..
      • Origins byl příšernej a hru se jim nechtělo patchovat tak místo toho vydali DLC
      • h0p3
        Protože port na PC outsourcovali. Btw mně to na PC jede v pohodě, až na bug kvůli kterýmu nemůžu hru splnit na 100% *9*
        • Jestli myslíš ten bug v té vzducholodí tak při nahýbání mačkej F12 a ona ta krabice na konec spadne dolu
        • Vojta_Ilavsky
          Iron Galaxy je super studio, a že to WB vytlačilo ven nehotový... To se nedá shodit na outsourcing.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit