Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V mém mládí uměl bioware dělat skvělí RPG a když jsem vyděl hru od Bioware doufal jsem že si si ty časy připomenu u nějaké nové hry ale o tohle mě vůbec nezaujalo.

    Biowar byl perfektní ve vyprávění příběhů a interakci s NPC společníky ale poslední roky místo toho vymýšlí ptákoviny typu CO-OP nebo otevřený svět. Podle mě se měli radši držet toho co uměli místo toho aby se snažili to o v čem je dobrý někdo jiný.☹

  • Jez3vec
    "Důraz na kooperaci" 

    Ještě že tak, už jsem si myslel, že Bioware hra nebude mít tento důležitý bod.

  • Jez3vec
    "Důraz na kooperaci" 

    Ještě že tak, už jsem si myslel, že Bioware hra nebude mít tento důležitý bod.

  • Kde domov můj,kde domov můj?

    Voda hučí po lučinách,

    bory šumí po skalinách,

    v sadě skví se jara květ

    ,zemský ráj to na pohled!

    A to je ta krásná země,

    země česká, domov můj

    ,země česká, domov můj!

    • The Anthem 
      • Jez3vec
        Xaxaxyxa, ty jsi snědl vtipnou kaši viď?
  • Khanemis
    Na tenhle rozšířený gameplay jsem koukal před několika dny a tedy také mě to nijak víc nepřesvědčilo. Hratelností to může být celkem fajn, ale nijak extrémně vybočující z řady mi to také nepřijde. Naopak po výtvarné stránce je to pro mě osobně hodně nezajímavé (ačkoliv technicky celkem hezké). Ale největší obavu mám právě z toho, pro Bioware tak podstatného, přístupu k příběhu. Zatím všechny cutscény vypadají tak, že do kamery najede něčí obličej jako by šlo o Blair Witch a snaží se velmi okatě prodat svůj performance capture, nicméně bez jakéhokoliv náznaku interakce ze strany hráče. Asi je to tak osekané jen pro potřeby dema, ale takhle by se Bioware hra prostě prezentovat neměla.
  • problém je, že bioware byla vždycky záruka dobrého příběhu. zatím z příběhu neukázali nic a možná právě proto jsou lidi zklamaní více, než je zdrávo. zajímalo by mě, jestli je vůbec po takových hrách poptávka. division, destiny... to mi vždycky přišlo jako chvilková záležitost. ono to možná prodá svoje, ale bioware prostě vytvářelo kulty. tohle vypadá velmi nijak.
    • Derp_1337
      Bioware byla zárukou dobrého příběhu (a celkově dobré hry) PŘEDTÍM než je odkoupila EA !!! (tj. Mass Effect 1 & 2)

      Je obrovský rozdíl jestli se příběh vytvoří tak, že to celé nechají na nejzkušenějším scénaristovi teamu, a nebo jestli osnovy příběhu/hry určí jakási porada vrcholového managementu, kteří nadhazují nápady typu "na příběhu nezáleží, ale musí to být open-world, protože marketingový průzkum ukázal, že to zvedne tržby o 5%" atd.
      • JamesFaith
        ME 2 vznikl kompletně už pod EA.
        • Jack1947
          Andromeda už byla defakto EA hra 😬
        • Derp_1337
          Částečně máte pravdu, ale ne úplně. Ačkoliv v tom období EA odkoupila Bioware, tak vývoj Mass Effect 2 se rozběhl bez zásahu vedení EA. Oni do toho pak začali kecat až v průběhu vývoje, ale nic zásadního tam (údajně) nestihli změnit.

          Však taky většina developerského teamu byla u prvních dvou dílů stejná, ti lidé začali odcházet až po dokončení ME2.
  • TheGGG
    to je ale ovadina... naprosto generická kajda, mix warframe, destiny a monster huntera... grindovací pakárna protkaná agitkami, bez zajímavých kompanionů, story, dialogů či lore... absolutně nchápu proč se nad tím "profesionální" recenzenti tak roztékají...
    vidím to na masivní review bombing napříč všemi platformami
    • Hidden
      Ze jsem tak smely, ty uz jsi tu story celou odehral, lore prozkoumal a dialogy odkecal, ze vynasis tak kategoricke soudy? ;)
      • TheGGG
        ukaž mi podobný typ hry, která měla zajímavé story a lore podle prvních informací působí jako masivní klišé... on už samotný design a  stylizace napoví že toto bude zhurta zhotovená ždímačka na ofce a další fail bioware...
        • Hidden
          Dekuji za odpoved. Nehral, neprozkoumal a neodkecal. :)
          • TheGGG
            stačí trochu logiky a nebýt jen ofce... kdyby víc lidí myslelo ea už zkrachuje....
            • Blue.Shark
              Jo, protože odsoudit něco, co jsi ještě ani neviděl, je zcela logický a racionální přístup, ty ovčáku 😂 Tvoje ohánění se ovcemi mi připomíná argumentaci moderních plochozemců.
              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                naopak, ze hry už jsem viděl dost abych mohl soudit... ofce by asi považovala za nejlepší si hru koupit a pak v ní strávit 100 hodin.... přesně to co ea chce od loutek
                • Blue.Shark

                  Reakce na příspěvek:

                  Pokud si někdo koupí hru, aniž by ji podrobil detailnější analýze a pak skuhrá, že ta hra je špatná, patří mu to. Pokud to dělá pořád dokola, pak ztratil kognitivní funkce a je nutno ho hospitalizovat. Taky si nekoupím šaratici, aniž bych si předem zjistil, na co se používá. Tohle není o ovcích a rebelech. To je o průzkumu produktu. Nemůžu říct, že je to generický wanna-be-open-world, protože to prostě zatím nevím a informací z různých zdrojů není tolik, aby dohromady utvořily spolehlivý závěr. To ale bude ten rozdíl mezi námi - tobě pár trailerů a jedno gameplay video stačí, mně ne. Jedeme dál.
                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    stačí oficiální info od tvůrců....

  • Jack1947
    No vypadá to nepřekvapivě nudně, ale kdoví třeba to v offline bude něco jako Division, Destiny ...  i když tady to vypadá na styl endless MMO grind ( což obě zmíněné jsou) ale jo proletíme se v robotovy 😎
  • Marquis
    O víkendu jsem se plánoval na to podívat. A pak Warframe představil expansiony "Fortuna" a "Railjack" a kompletně tomu ukradl vítr z plachet...:)

    Warframe fakt nepřestává překvapovat.

    https://www.youtube.com/watch?v=sE-VRFj997I

  • Carnage666
    Hm, nevim lítají tam čísla přes celýho nepřítele (vim má to jít vypnout ale i tak první dojem). Vypadá to jak Lost Planet 3 v jinym prostředí s oblekem Iron Mana. A pokud vim tak třetí díl Lost Planet tu značku už zabil. Takže nevidim skoro nic novýho nebo světobornýho co by mělo hráče nalákat. Přidejme si k tomu že to je EA a že to je první hra po Andromedě od Bioware.  A co se týče EA tak mam na mysli to, že pokud se hra nebude prodávat moc dobře tak EA zruší všechny budoucí přídavky a pak vydají prohlášení, že to vyšlo ve špatnou dobu 😂 ale jinak by to byl masterpiece. 

    Přidejme podobnost s Warframe, Destiny...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit