Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    Spise bych si tak tipl, ze jim zacina dochazet, ze postavit novy Torchlight jako hru, ktera pujde snadno preportovat na mobily a se vsemi zjednodusenimi, atd. bude primarne fungovat jako generator penez nebyl uplne nejlepsi napad. Je to skoda, jakkoliv byl Torchlight 2 fajn, Torchlight Frontiers neni jeho dustojnym nastupce ani omylem. Bohuzel.

    • twicer
      Proč ztoho máš tento pocit? Řekl bych že oba předchozí díly taky nebyly nějaké epesni diablovky přinášející evoluci žánru ale byla to zábava a tady na railmastera bych naskočil zase klidně hned.
      • Hidden

        Souhlasim, ze puvodni Torchlighty nebyly zase kdovijake evoluce zanru, ale zaroven ani nepostradaly urcitou hloubku, rozmanitost a celkove to byly dotazene dobrodruzne hry, ktere si s Diablem nijak nezadaly. Bohuzel, Torchlight Frontiers je v rade veci hodne zjednoduseny, herni svet (mapy) neni ani tak svet jako shluk generickych aren a spolu se spoustou dalsich drobnych veci (jako treba obrimi UI) to naznacuje, ze hra je dost delana s mobilni platformou branou v potaz. Nerikam, ze je vsechno spatne, rada veci je tam dobra, ale jako celek na me pusobi dosti prazvlastnim dojmem. Ostatne, bezi alfa a mam ten pocit, ze se stale davaji zajemcum pristupy (nahodne), takze s trochou stesti si to kazdy muze ozkouset sam. Ja ji vyzkousel, prozkoumal a pokud neco zasadne nezmeni, vracet se k tomu nehodlam. Mel jsem z ni pocit takove grindovaci jednohubky, kdyz ma clovek chvilku cas, nez plnohodnotne hry, ktera by snad mela konkurovat novemu Diablu ci Path of Exile (to dle meho soudu ani omylem).

      • TheSuffering

        Zábava to byla a jako relaxace stále je, a i proto vlastně nevidím důvod, proč by tenhle titul měl vůbec existovat. Vždyť si můžeš znova dát tu dvojku.

        • Pěkné no. Proč chtějí lidi Diablo 4, když si můžou zahrát Diablo 1 ? Proč lidi chtějí GTA6, když si můžou zahrát GTA3 ? Proč vůbec někdo vymyslel něco jako auto, když nás furt mohli tahat koně s povozem. :) ¨Taky nechápu no...

          • TheSuffering

            Problém je ten, že u titulů, které jsi vyjmenoval, jsou na první pohled viditelné rozdíly nejen v grafice. U Torchlightu 2 a Frontiers nepoznáš nic, všechno vypadá stejně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit