Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je hlavně hra hodně o kooperaci. Půjde tam o získání území a jeho udržení atd. Je potřeba každopádně silná guilda, která si svou pozici dokáže udržet. Dají se dělat i aliance a každý má své místo.
    Momentálně se spouští beta (23.11.2015 pro ty nejvyšší balíčky, pak je to odstupňované po dni).
    Kdyžtak mrkněte, tady je cz/sk guilda, která to pojme asi ve velkém: http://www.aoczeco.eu/ ale vznikají i menší, lokálnější o pár lidech. Já se vydám asi k těmhle, u ostatních asi nehrozí, že nějaké území obsadí.
  • Me by spise zajimalo jestli kdyz si zaplatim tak budu mit pak moznost pokracovat v ulozene pozici dal kdyz bude hra F2P.
    Jinak mi hra prijde jako dobre zvolena cesta. Grafika je mnohdy kaman urazu pri vetsim poctu hracu. Clovek si pak nezahraje a ma ze hry kalendar. Rad dam prednost horsi grafice ale plynule hre.
    • Nene, po každém testu je wipe.
  • Těším se hodně. Hodně mi to připomíná EVE Online. Neměj na sobě nic, co si nemůžeš dovolit ztratit :-) hráčská ekonomika atd. Líbí se mi, že je to free to play, protože to byla pro mně hlavní brzda u EVE. Trochu mám obavy z té grafické stylizace, mechanizmy mi to přijde dost hardcore hra, na druhou stranu ta grafika vypadá jak pro šestileté děti. Aby to prostě neodradilo část potenciálních hráčů. Taky mě zajímá, jak se jim podaří nastavit F2P model, doufám, že to bude v pohodě. Zatím ty ceny za přístup do alfy a bety jsou dost vysoko.
  • Co jsem koukal, tek ta alfa je těžce zaplacený hraní :)
  • Janun
    Jelikož jsem začínal na Ultimě Online, tak tohle mě dostalo.Trochu sem se bál té stylizace, ale není to tak hrozné, ikdyž určitě bych uvítal grafiku víc podobné Ultimě. Po pár hodinách jsem sice stihnul sotva neco málo ucraftit a zabít pár lišek, ale první dojmy jsou super.
  • Wow.. Takže jeden den se může rozhodnout jenom craftit a shromažďovat zdroje a druhý den se může rozhodnout, že bude prostě jen zabíjet nepřátele. Počkat.. Neviděl jsem to již někde? Třeba v každé moderní mmo? Takové věci jsou nutný standard mmo.
    • Jasne, zabijet nepratele a craftit a tezit jde jenom tady, je to naprosty unikat a hra desetileti *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit