Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě násilí ve hrách (filmech..) nevadí, ale vadí mi když je to to jediný o čem to je. a mě tohle přijde stejně primitivně násilný jako kdejakej slasher movie. Jestli to můžu takhle odsoudit tak to dělá nějakej úchylnej magor. Nechápu že se mu v tom chce trávit čas.

    • Derp_1337

      Dnešní herní (indie) trh je šíleně přeplněný neskutečnou hromadou blbostí. Občas i samotní profesionální herní redaktoři mají problém se v tom zorientovat, o obyčejných hráčích nemluvě.

      Na takovém trhu je šance prosadit velmi malá. Jaké jsou nejčastější pokusy o úspěch?

      1.) Buď musíš udělat opravdu revoluční hru a doufat, že si na ni recenzenti a streameři najdou čas, aby ji doporučili hráčům.

      2.) nebo musíš nacpat ohromné prachy do marketingu $$$

      3.) nebo vydáš svou hru a budeš se modlit, aby ji hráči kupovali

      4.) a nebo prostě udělat hru, která je tak kontroverzní, že se ti udělá reklama sama, jak o ní bude každý psát a nebo mluvit.


      Tvůrci Agony a a Succubus si zvolili variantu 4. Easy peasy.

  • Agony? To je ta hra pro Velkeho uchyla a spostu dalsich lidi s neduveryhodnyma cervenyma ocima?

  • Mně se to nějak nelíbí ☹

    • Blue.Shark

      Taky z toho mám takové rozporuplné pocity. Brutální výjevy mě nechávají chladným, ba bych se snad i uvítal...jenže pod tím vším to vypadá na strašně tuctovou mlátičku z 1. osoby, která zatím podle viděného postrádá zábavné mechaniky.

      • Derp_1337

        Tak původní Agony taky byla velmi tuctová hra na níž byla vyjímečná jenom ta drsná vizáž. Předpokládám, že vyvojáři od té doby nezměnili svou recepturu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit