Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Dlaší ukázka nekompetentního patlalů

    Jediné proč to nejede na starších procácích je že se nechtěj hrabat a přeprogramovávat z debilní architektury next gen zolí...

    Navíc to ignorantské že se na to vykšlou ? *16* Dost u mě klesli ani tu optimilizace neuměj a hra dropuje hodně lidem s 1070 amatéři. KOKTI *11* I blbej hnidusoft umí optimiliozovat víc jak tihle trapáci.

    Ted když už je patch 1,05 se teprve ukázali nedostatky portu na ultra sotva 30fps +- a na high 30-40 ale hrát se to dá a sranda to jde navíc je tam Johhnny Gat! ( i když teda jenom jako robot ale vypadá furt stejně) líbí se mi jak postavy k odekmnutí zahrnuli do vlastních vedlejších misí je to víc zábavnější... a každá má své klady a zápory ano je to víceméně takové slabší Saints row. ( ty bosové jsou trochu přehnaný).

    Ke stylizaci ta mě vážně netrápí sedí to k frenetičnosti akce takže jo. Hlavně si to na nioc nehraje oproti jinejm hrám.
  • Ale ani na vyšší obtížnost není potřeba nic příliš plánovat. Hrál to autor vůbec? Hrdinové rozhodně moc odolní nejsou a na vyšší obtížnosti to není úplně procházka růžovým sadem. Minimálně je potřeba vhodně skombinovat trojici hrdinů, aby se vzájemně doplňovali. Nebo mi pan Skoták chce tvrdit, že od levelu jedna to s prstem v nose prošel na obtížnost 10 a pak nahodil rovnou obtížnost 15 po dosažení levelu 20? *6*
  • TheGGG
    "Bohužel už tento aspekty hry sráží Agents of Mayhem dolů. Ruský medvěd Yeti je překabátěná Mei, imunoložka Rama pro změnu připomíná sniperku Annu, černošský gangster Kingpin ujíždějící na rapu pro změnu svým chováním, pohyby a užitím hudby při soubojích vypadá jako Lúcio. " AoM mě sice vůbec nezajímá, ale ty vypsané postavy ze kerými si jsou postavy z AoM podobné, to jako mají být nějaké známé charaktery...? Hrál jsem každou hru, která za něco stojí a žádnou sniperku Annu neznám, proč se chová autor rezence, jako by to byly nějaké legendární klíčové a světové postavy?
    • Jack1947
      OVERwatch
      • Autor by si měl uvědomit, že je tu spousta lidí, kteří overwatch nehrají a je jím to tedy úplně *jedno*. Navíc, jak znám blizzard, tak jejich overwatch postavy jsou jen kopie jiných (zřejmě ještě méně známějších) postav z jiných herních univers.
        • Diskutující by si měl uvědomit že jeho názor je zase pro změnu ukradený spoustě ostatním. Pokud pochopíš co sem tím chtěl říct už je na tvé inteligenci.
        • Ale pravdu má ten kdo má nejvíc prachů tudíž zapomeneme na Paladins.
          No a i když by jsme nejraději zažalovali Valve za ohavné zneužití stroje času kdy ukradli nápad s tlačením vozíku a dali si to do hry už pár let dřív, tak ten má taky dost krupice tak se budeme jen tvářit že TF neexistuje a bude to.
          • To by se Id Soft dobře napakovali, kbyby zažalovali každého kdo dal do hry Captute the Flag
      • TheGGG
        aha, no někdo vykrádá blizzard, to je taky změna.... doteťka to byl hlavně blizzard, kdo kradl a kradl
  • Jenom pro pořádek, tuhle hru sem nehrál hrát nebudu a nezajímá mě. Ale rád bych slyšel něčí názor. Začal sem číst recenzi někde v půlce. A narazil jsem na to jak tahle postava připomíná tamtu z jiné hry atd... Já v žádném případě nehajím vývojáře, ale sem já jediný člověk na světe, který chápe. Že her, postav, champů, charakterů a já nevím čeho všeho je takové hafo, že vyhnout se podobnosti s nečím je vlastně "skoro" nemožné ? A protože v každé 3. recenzi čtu že tohle je podobné na tohle. Tak už mi začíná připadat, že to začíná být nemoc recenzentů ( ale ne jenom na games - rád čtu třeba IGN ), že musí vehemntně upozorňovat jak tohle viděly támhle atd... ty voe... nahnal bych je všechny do jedné místnosti a řekl. Dokud nevymyslíte jednu totál originál věc, která tu ještě nebyla tak vás nepustím. Obávám se, že po týdnu bych ty hladové poču... a poka... spocené trosky z lítosti pustil .-)
    • Jen ve zkratce, síla hry spočívá ve slušně vykreslených charakterech (alespoň v porovnání s hrami podobného žánru) a zejména ve slušném zpracování soubojů, které to celé táhnou. Vše ostatní včetně příběhu (hlavních i vedlejších misí), technického provedení, kvality/rozlehlosti herního světa je takový spíše průměr v porovnání s jinými hrami s otevřeným světem a mně osobně se rozhodně více zamlouvá Saints Row 2,3,4.
      Co se týče podobnosti s Overwatch, trošku pravdy na tom bude. Byla to první hra, která mě při spuštění a odehrání prvních pár minut napadla. A to jsem ho nikdy nehrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit