Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filmy se mi líbí a nesnáším ty lidi, co nic nedokázali a melou o tom, jak je to blbé. Knihy mají zajímavé téma, spousta lidí by nic takového nedokázala, takže pls.
  • Já osobně jsem knihy četla, všechny. A musím říct, že zfilmovanou Divergenci bych přežila, ale Rezistence byla něco úplně jiného. Například Tris nebyla nucena k tomu, aby pomocí simulací (pozor: serum a simulace je něco úplně jiného) otevřela zprávu. To je nesmysl. Ale jako samostatný film, když si tedy raději vůbec nebudu spojovat film s knihou, je to podle mého dobře udělané. Můžete si myslet, že je tojen tím, že jsem pouhá puberťačka, ale tohle je můj názor.
  • Sama Shailene o filmu řekla, že diváci by se měli těšit především na efekty. Je spousta lidí, kteří si na Divergenci, Rezistenci a Alianci prostě šáhnout nenechají, pak jsou ti, kteří viděli/četli, ale přišlo jim to nezajímavé a pak ti, kteří se na to nedívali/nečetli vůbec. A když už vás to nezaujalo, tak se, prosím, zdržte trapných názorů. Neříkám, že je špatné, že jste projevili svůj názor, ale šlo to říct i jinak *3* Berte to jako radu pro Alianci :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit