Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju ty knihy a musím říct, že film se mi taky hrozně líbil. Mohl být i lepší, ale rozhodně do toho dali víc než do seriálu.
  • Jako první jsem shlédla film a pak teprve přečetla knihy. S knihou to absolutně nemá nic společného. Hodně scén tam vůbec nebylo a nebo vůbec byly úplně jiné než v knize ... a když už nějaký jo, tak byly nezáživné, myslím že v knize bylo na výběr hodně scén, které byly trošku víc akční nebo zábavné. Rozhodně měli na to, aby mortal instruments byl něčím víc a ne jen bezduchým filmem, který stejně jako Twilight ságu zkouknete jednou a pak už ho radši někam zahodíte. Takže zhodnotím takhle: knihy jsou fantastické a čtou se skvěle (ráda se k nim jednou vrátím), ale film je jeden z nejhorších co jsem viděla. Takže radši si přečtěte knihy a až pak film. A nebo film vynechejte. Myslím, že ničemu to neuškodí *1* *1*
  • Knihy jsou opravdu povedené momentálně čtu poslední díl této serie a mohu říct že s filmem to nemá společného téměř nic :) jen mě zaráží že autor článku píše o filmu a ani není schopný napsat správně jméno hlavní hrdinky ;)
  • Autor článku se ptá, jestli je znlost knížky výhodou... Musím říct že není, knížky jsem zatím četla jen po druhý díl, a přečetla jsem je jedním dechem. Kdyžjsem zjistila že natočili i film byla jsm nadšená a bez nějakého váhání jsem si ho pustila... Což byla chyba... Takovoudle blitku jsem už dlouho neviděla. Znějakého důvodu mi to přijde snad ještě horší než stmívání, které je samo o sobě tragické... Za mě rozhodně doporučuji si přečíst knížky a o filmu si raději myslet že neexistuje... Teď když se mě někdo zeptá co čtu, budu velmi v rozpacxích jestli odpověď Mortal instruments je opravdu správná, co když dotazovatel náhodou vidě film? budu za naprostého blbce co čte "takovoudle kravinu"
  • Dle mého názoru určitě stojí za to si knihu přečíst a na film se podívat v angličtině. A pro ty kterým města nesednou se najdou i jiné styli o lovcích stínů od stejné autorky.
    vale
  • No já nepatřím zrovna k lidem co by rádi četli a když už tak ne knížku ,ale tenhle film mě vážně dostal . Těch 130 min úplně změnilo můj názor na filmy o upírech, vlkodlacích a démonech . A když i mě stál ten film na tolik že jsem si přečetla knížku tak by to třeba taky mohl zkusit autor této recenze :-( . Podle mě nezáleží na názoru jednoho blbce ,který zmete ze stolu skvělí film a ani mu nedá šanci .
  • Tak myslím si, že film se v některých věcech opravdu trochu podobá Twilight- po shlédnutí jsem si o filmu hledala a zjistila, proč mi to tak připadá, autorčin styl psaní se prostě nezapře, je to trochu podobné, ale vůbec mi to nevadí, to přece není žádná kritika, když v díle poznáte rukopis autora, který má zkrátka svůj osobitý styl, nechápu, jak to někdo může uvádět jako argument kritiky, prostě je to autorky styl a pokud chce někdo vidět něco jiného, tak ať se koukne a přečte si něco jiného, mě se styl autorky Twilightu líbí a nevím, proč by jí měl někdo kritizovat za její styl psaní, co napsali a dokázali v životě oni?!
  • Pokud ví někdo něco o vrácení TMI Město z popela na scénu, prosím odkaz nebo něco. Z toho co jsem četla (bylo to víc jak 10 různých anglických stránek) tam nic moc nepsali. Jen že se to pozastavilo a že se to MOŽNÁ obnoví. - důvod mého neštěstí a pláče. Jinak nejlepší film co jsem kdy viděla. Samozřejmě že mohl být i lepší ale 1. díl není nikdy nej.. ani Hunger Games ani Twilligt pro mě nebyl ze začátku nejlepší, ale dali jim šanci a teď jsou o hodně lepší. Třeba se toho dočkáme i ve Městě z Popela, pokud tedy bude.
  • Ten film je opravdu úžasný a o mnohem lepší něž Twillight. Já TMI opravdu zbožňuji a brečela jsem kvůli tomu asi hodinu, když jsem se dozvěděla, že možná nebude Město z Popela, což mě velice zklamalo. Opravdu doufám, že film bude pokračovat! *14* *14* *14*
  • Takže,film jsem viděla až letos a můžu říct,že je to pěkný film se vším všudy.Po shlédnutí Harryho a Twiling ságy,neshledávám nic společného jen možné téma.Jsou lidé,kteří mají rádi fantazii a jsou lidé,kterým se líbí něco jiného.Mrzí mě, že je to tak kriticky kritizované až hanba.Mě se také nelíbí některé filmy a kritizuji je? ne.Každý má právo volby a v dnešní uspěchané době je tento film odpočinkem a přenést se někam,kde může člověk trochu snít není špatné.To že jsou to neznámí herci není vůbec špatné,ať se projeví všichni a zase tak špatné to není.Na základě filnu jsem si objednala i knihy a musím říct,že nic lepšího jsem nečetla.To co je v knihách se nemůže narvat do filmu to je jasné a mohu jen doporučit.Ještě něco, je to pro náctileté? naopak,je mi skoro 40 a jsem mile překvapena. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit