Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny zoufalé filmy od Zdeňka Trošky,jsou propadáky,a kdo se jim směje bude brzy potřebovat,"lázně v Bohnicích" Pokud on je "režisér" tak já jsem "snad - PREZIDENT "! Jsou to filmy pro "bezdomovce a asociály" a pokud se k nám nastěhují běženci ze Sýrie,tak bude mít věrné diváky,ty mu ale vůbec nebudou rozumět,a budou se smát na plnou hubu. Ty jeho filmové nesmysly
    je pouhé plýtvání penězi ! ! !
  • Babovřesky 2 online ke shlédnutí: http://onlinekino.blog.cz/1404/babovresky-2-online-cely-film-prehrat-zdarma
  • Dobrý den,
    jako režisér máte opravdu povedené pohádky i komedie. Můj koníček je chození po komparzech, takže vím že snaha a dřina vždycky bude oceněna. Měla bych na Vás prosbu když budete hledat nějáký komparz či roli tak se hlasím. Zkušenosti mám ale spíše z historických filmů. Můj kontakt: Linzova@seznam.cz

    S pozdravem
    Markéta Linzová
  • Dobrý den, měl jsem možnost shlédnout tento film a je to opravdu tragédie. Nejsem filmový kritik ale obyčejný divák, který se chce po práci jít trochu pobavit a zasmát. Nepovedlo se mi ani jedno, v celém kině se za celý film zasmáli snad 2 lidi a to jednou max dvakrát. Naprostá nuda, trapný děj který člověk vymyslí po 5ti pivech a pořád dokola snaha o vtipné komentáře starších obyvatelek. Pane Troško prosím Vás, netočte už další díl, škodí to Vám i nám divákům! Děkuji předem.
  • Nevím - v kultuře jsem se pohyboval dlouhou řadu let, na kritiky mám svůj názor ( pošpiní koho můžou).
    Osobně se raději podívám na bláznivou komedii u které se člověk trochu pobaví, než na stupidní seriály kterými nás krmí naše televize.
  • Série Kameňáků mi připadá velmi laciná zábava bez vkusu a to říkám nerad, protože Zdeňka Trošku mám rád za jeho lidské postoje. To, že se snaží točit něco coby v dnešní době lidi rozesmálo je chvályhodné , ale ne za takovou cenu.
    Vrhli se na něj všichni včetně paní Třeštíkové a mě zase vadí to, že Havlovo Odcházení byla úplná sra@ka a ještě za to dostal Českého lva za scénář.
    Pokud vezmu kolik je filmů na které se znovu s chutí podívám natočených po roce 1989 tak mi na to stačí prsty jedné ruky.
  • Pane Karlíku,dělejte prosím trochu užítečnější věci.než je špinění věcí okolo sebe.Lidi nejsou ovce a
    udělají si jistě svůj úsudek o filmu sami.
    • jonatan.hanzlik
      Recenze fungují pro lidi, kteří mají a) zájem o názor autora
      b) zájem dozvědět se něco o filmu, který zvažují navštívit.
      Proto hledají názory těchto recenzentů. Každý si udělá názor sám, ale neškodí si poslechnout, co si myslí ostatní, obzvlášť ti, kteří s filmy a psaním o nich mají zkušenosti. Lidé ovšem opravdu nejsou, nebo by neměli být ovcemi. Nikdo vás nenutí názor tohoto nebo tamtoho recenzenta převzít.

      Pan Karlík nikoho "nešpiní". Není ani zdaleka jediný člověk znechucený touhle hloupostí. Nerozumím jak se panu Troškovi podařilo přesvědčit herce k účasti na takovém filmu...já bych emigroval, kdybych měl prsty v něčem takovém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit