Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě byl cloud atlas naprosto super... jak spolu všechno souviselo, jak se to na konci rozuzlilo... chápu, že lidé, kteří jsou primárně zaměřeni jenom na svůj vlastní život, a třeba se naprosto nezajímají o princip reinkarnace, to nebude zdaleka brát tak, jako ti, kteří mají k podobným věcem blízko... na druhou stranu si myslím, že to může obohatit každého, dáli filmu šanci.
    Kniha je samozřejmě mnohem lepší, jak už to u těch složitějších tématik bývá. Například na stránce http://www.sevt.cz/ je pořád mezi TOP tituly, a to je docela pocta, když si vezmete, že ta bublina už pomalu zplaskává.
    Vy, kteří nejste fanoušky atlasu, byste se možná na film měli podívat ještě jedno,.... třeba změníte názor.
  • Je pravda ze cinicky divak se bude pravdepodobne smat nicmene jeho smich ustane ve chvily kdy zubata zaklepe na dvere a v jednom ze svich pristich zrozeni se bude houpat hlavou dolu (bez hlavy). Kritizovat zcela zasadni dilo lako je tohle a vytykat mu ty ci one nedostaky vyzaduje znacnou davku pychy (autor clanku zdaleka neptri k tem nejhorsim) ktera vsak bude mocnym vlivem casu srazena k zemi.
    Az se prach usadi to jedine co zustane vyditelnym je MASTERPIECE kterym Atlas Mraku podobne jako Speed Racer nepochybne sou.
    Nanestesti podobne jako dila takovich velikanu jako Frida Khalo,Vincent Willem van Gogh ci Francois Villon a nekolika dalsich. Tvurci svim
    talentem invenci a genialitou dalece previsuji drtivou vetsinu publika vcetne takzvanych kritiku a zaroven na poli tvurcim dalece previsuji 99.8% svych soucasniku.
    Za svoji genialitu a odvahu plati krvavou dan v podobe
    osamelosti na svem vlastnim hracim poli tedy poli kinematografickem tvurcim. A jeste krutejsi dan v podobe recenzi neomalenych radoby kritiku kteri nanestesti o skutecnem umeni a jeho presahu nemaji ani zdani. (opet tato narazka se nutne netyka autora tohoto clanku).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit