Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My s CK Diamond Travel na konci ledna.A nyni davame dohromady mozajku jaká je to parta.Měli jsme odlet 12.1. 2014.Platili jsme celou plavbu na začátku října.A oni neměli ještě 17.12.2014 letenky.Když se tam volalo tak mluvili že neví zda se bude přespávat v Barceloně nebo Londýně.Na noc na Miami prý zapomeňte.A přitom noc na Miami byla právě slíbená a táhla hodně zájemců.Kamkoliv ale podíváte na jejich recenze tak je to fantazie.Ale při pečlivém prostudování _ neuvěříte.Všechny podle zavedeného schematu.Poděkování DT něco málo o plavbě a příslip pisatele že DT zas pojede.Takže když se toto opakuje několikrát na různých servrech je jasné že zdroj je jeden profesionální psavec. Jen co se s ostatními spojím přidá se něco čerstvého ! POZOR !!!45q
  • My s CK Diamond Travel na konci ledna.A nyni davame dohromady mozajku jaká je to parta.Měli jsme odlet 12.1. 2014.Platili jsme celou plavbu na začátku října.A oni neměli ještě 17.12.2014 letenky.Když se tam volalo tak mluvili že neví zda se bude přespávat v Lisabonu nebo Londýně.Na noc na Miami prý zapomeňte.A přitom noc na Miami byla právě slíbená a táhla hodně zájemců.Všechno se najednou měnilo. Nakonec z toho byla noc na letišti v Londýně.Pak si řekli o doplatek už dávno zaplacené ceny zájezdu. Kamkoliv ale podíváte na jejich recenze tak je to fantazie.Ale při pečlivém prostudování neuvěříte.Všechny podle zavedeného schematu.Poděkování DT něco málo o plavbě a příslip pisatele že DT zas pojede.Takže když se toto opakuje několikrát na různých servrech je jasné že zdroj je jeden profesionální psavec. Jen co se s ostatními spojím přidá se něco čerstvého ! POZOR na CK DIAMOND travel !!!
  • Ovsem zejmena se vyvarujte cestovat tam s Diamond Travel takovou divnou CK z Prahy.Slibovali nam pred plavbou lodi ze si uzijeme Miami at si zaplatime okruzni jizdy a tak.Pritom dobre vedeli ze letadlo tam prileti z Prahy az navecer.Kdyz jim to vytykate odpovedi je arogance a prehlizeni.Fakt sprostejsi cestovku jsem jeste nevidel.Maji vychovani reznickych psu.A dost legracni jsou i jejich stranky.Recenze si pisi sami tak peclive ze zasnete.Recenze to je opevovani jednotlivych sluzeb delegatu ...... tak jak to bezny turista nikdy nenapise.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit